Регистър на транспорта

MASTER CARGO, Град София

MASTER CARGO
Информация

MASTER CARGO

Транспортни услуги и цени

 

В Master Cargo предлагаме услуги, свързани с товарен транспорт по направления в София, страната и чужбина. Разчитаме на опита си и надеждния автопарк, за да предложим качествена и точна услуга. През годините сме превозвали немалко товари на фирми, партньори и частни лица и знаем, че всички очакват бързина, точност и добра цена, независимо от характера на пратката.

 

Товарен транспорт в София

Екипът на Master Cargo може да предложи различни услуги и решения за транспорт на товари в рамките на град София. Разнообразният ни автопарк позволява извършването на услуги от типа "товарно такси".

 

Товарни превози в страната

В Master Cargo имаме опит в превозването на товари и пратки в цялата страна, но основно по големите направления: София - Пловдив, София - Варна, София - Бургас, София - Русе.

 

Международен товарен транспорт

За извършването на товарни транспортни услуги в чужбина се изисква опит, добър екип и надеждни и изправни превозни средства. Притежавайки всичко това, ние в Master Cargo можем да предложим своите услуги до почти всички дестинации на Балканския полуостров, в Европа и Европейския съюз.

Контакти

MASTER CARGO

Град София, Община Столична, ул. Никола Беловеждов
Телефон: 0889921414, 0893792592, 0879991436
Интернет сайт: 

Още Транспортни фирми в Община Столична

Регистър на транспорта

СКОРПИО 1 ЕООД, София

Скорпио 1 ЕООД е транспортна фирма, чието седалище е в град София, кв. Ботунец 1. Фирмата осъществява товаро-транспортни курсове в цялата страна и Гърция.