Регистър на транспорта

ЕТ Илва - Илиана Йорданова, Град Габрово

et ilva iliana yordanova

et ilva iliana yordanova, et ilva iliana yordanova gabrovo, бързи и срочни доставки габрово, габрово, групажен транспорт габрово, ет илва илиана йорданова, коректен транспортен превозвач габрово, лицензиран товарен превозвач габрово, лицензирана фирма за превоз в ес габрово, превоз на палетизирани стоки габрово, превоз на товари по adr габрово, предпочитан товарен превозвач габрово, препоръчан товарен превозвач габрово, спедиция на стоки и товари габрово, товарни превози на стоки габрово, транспорт и спедиция габрово, транспорт на товари до ес габрово, транспортен агент габрово, транспортен превозвач габрово, транспортна фирма габрово

Галерия

ЕТ Илва - Илиана Йорданова
ЕТ Илва - Илиана Йорданова
ЕТ Илва - Илиана Йорданова
ЕТ Илва - Илиана Йорданова
ЕТ Илва - Илиана Йорданова
ЕТ Илва - Илиана Йорданова
ЕТ Илва - Илиана Йорданова
ЕТ Илва - Илиана Йорданова
ЕТ Илва - Илиана Йорданова
ЕТ Илва - Илиана Йорданова
ЕТ Илва - Илиана Йорданова

ЕТ Илва - Илиана Йорданова
Информация

За нас

ЕТ Илва - Илиана Йорданова е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания с дългогодишни традиции и утвърдени позиции в областта на сухопътния международен транспорт на товари.


Утвърдила и наложила се през годините с усърдната и упорита работа, спечелила доверието на много фирми. Благодарение на своята точност и коректност към клиентите, дружеството е предпочитан партньор за работа.


Транспорната компания извършва международени товарни превози в рамките на ЕС при спазване на действащите регламенти и режими. Предлага бързи и качествени транспортни услуги от и до всички страни от Европейския съюз.


ЕТ Илва - Илиана Йорданова притежава качеството на транспортен агент и извършва спедиция на стоки и товари за български и чуждестранни клиенти.


Притежава валиден лиценз за извършване на превоз в Европейския съюз.


ЕТ Илва - Илиана Йорданова разполага с автопарк от товарни автомобили, отговарящи на съвременните Евро стандарти за международен превоз.


Разполага с различни видове ремаркета, които са подходящи за осъществяване на превози на бордови, открити, контейнерни, насипни и извънгабаритни товари и товари по ADR.


Транспортната компания непрекъснато инвестира в увеличаване на автомобиления парк и разширяване спектъра на предлаганите дейности и услуги.


Богатият опит, натрупан през годините години, точността и коректността в обслужването, печели доверието и сътрудничество на много български и европейски компании.


ЕТ Илва - Илиана Йорданова предоставя професионални транспортни и спедиторски услуги, като стриктно следи за оптимизацията и контрола върху извършените доставки.


Клиентите и партньорите високо ценят експедитивността, коректността, надеждността и отлично платежно поведение на фирмата.


ЕТ Илва - Илиана Йорданова се е наложила и утвърдила, като лидер в транспортния бранш, радва се на добър авторитет и постоянни клиенти.


Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Транспортната компания се стреми да бъде ефективно звено от веригата на международните доставки на своите клиенти, като за целта непрекъснато разширява предлаганите услуги.


Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, гарантиращи бързи и безпроблемни доставки на стоките и товарите, спазвайки уговорените срокове.


Посредством иновации в работата и лоялност към клиенти и партньори, ЕТ Илва - Илиана Йорданова е сред водещите транспортни компании на българския пазар.


Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на компанията.


ЕТ Илва - Илиана Йорданова - Вашят бизнес партньор - Доверете ни се, ние работим за Вас!


Транспортната компанията се представлява от г-жа Илиана Минкова в качеството на Управител.

 

Контакти

ЕТ Илва - Илиана Йорданова

Град Габрово, Община Габрово, ул. Бойката 100
Телефон: 066805326
GSM: 0888401367

Още Транспортни фирми в Община Габрово