Регистър на транспорта

ЮНИТРАНС ООД, Град Варна

unitrans ltd

unitrans ltd, unitrans ltd varna, бързи и срочни доставки варна, групажен транспорт варна, комплектен транспорт варна, коректен транспортен превозвач варна, коректна транспортна фирма варна, лицензиран товарен превозвач варна, лицензирана фирма за превоз в ес варна, предпочитан товарен превозвач варна, препоръчан товарен превозвач варна, спедиция на стоки и товари варна, транспорт и спедиция варна, транспортен агент варна, транспортен превозвач варна, юнитранс варна, юнитранс оод, юнитранс оод варна

ЮНИТРАНС ООД
Информация

Информация

Юнитранс варна

 

Юнитранс ООД е българска компания, уредена през 1993 год. със седалище град Варна.


Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, чиято дейност е насочена в областта на транспорта и спедицията.

 

Дейността на фирмата обхваща всички основни видове международни и вътрешни спедиторски, логистични и транспортни услуги, свързани с контейнерен, автомобилен, железопътен и въздушен транспорт, митническа обработка на товарите и карго застраховки.

 

Богатият професионален опит, съчетан с индивидуалния подход към всеки клиент и позитивизма на екипа на Юнитранс ООД са гаранция за качеството на предлаганите услуги.

 

Благодарение на дългогодишното професионално партньорство с водещите корабни линии, бързият и качествен сервиз на преференциални цени са сред основните предимства на компанията.


Юнитранс ООД извършва международен транспорт по релации в рамките на Европейския съюз при спазване на действащите регламенти и режими.


Специализирана транспортна фирма, предлагаща бързи и срочни доставки от и за България и Европейския съюз.


Юнитранс ООД притежава качеството на транспортен агент и извършва спедиция на стоки и товари за български и чуждестранни клиенти.


Притежава валиден лиценз за извършване на превоз в Европейския съюз.


Юнитранс ООД разполага със складови площи от 4000 м2. Непрекъснато инвестира в увеличаване и разширяване спектъра на предлаганите дейности и услуги.


Клиентите и партньорите високо ценят експедитивността, коректността, надеждността и отлично платежно поведение на фирмата.


Юнитранс ООД се е наложила и утвърдила, като лидер в транспортния бранш, радва се на добър авторитет и постоянни клиенти.


Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Транспортната компания се стреми да бъде ефективно звено от веригата на международните доставки на своите клиенти, като за целта непрекъснато разширява предлаганите услуги.


Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност.


Екипът, работещ във фирмата, гарантира бързи и безпроблемни доставки на стоките и товарите, спазвайки уговорените срокове.


Посредством иновации в работата и лоялност към клиенти и партньори, Юнитранс ООД е сред водещите компании на българския пазар.


Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на компанията.


Юнитранс ООД - Вашят бизнес партньор - Доверете ни се, ние работим за Вас!


Компанията се представлява от г-н Диян Никитов в качеството на Управител.

 

Контакти

ЮНИТРАНС ООД

Град Варна, Община Варна, ул. Вардар 1, вх. Б, ап. 2
Телефон: 052632130, 052632131, 052601421, 052601422
Факс: 052632177

Още Транспортни фирми в Община Варна

ЕМИР ТРАНС СПЕД

ЕМИР ТРАНС СПЕД, Варна

ЕМИР ТРАНС СПЕД е фирма със седалище град Варна, Западна промишлена зона, ул. Перла. Развива своята дейност в областта на транспорта и спедицията. Емир Транс Спед е автомобилен пре

Регистър на транспорта

ПЕРОТА ХОЛДИНГ ООД, Варна

ПЕРОТА ХОЛДИНГ ООД е основана през 1995 година със седалище град Варна, ул. Милосърдие 2. Развива своята дейност в областта транспорта. Специализирана фирма за туристически т