Регистър на транспорта

ЦЕРБ ЕАД, Град София

транспорт на тежки товари

транспорт на тежки товари, транспортна дейност, централна енергоремонтна база, церб еад

Галерия

ЦЕРБ ЕАД
ЦЕРБ ЕАД
ЦЕРБ ЕАД

ЦЕРБ ЕАД
Информация

ЦЕРБ ЕАД

ЦЕНТРАЛНА ЕНЕРГОРЕМОНТНА БАЗА ЕАД е основана през 1948 със седалище град София, ул. Локомотив № 1.  

 

Доказала се е като надежден доставчик на услуги, свързани с ремонт на съоръжения, инсталирани в енергийните обекти на страната.  

 

През 1965 година е създаден и транспортния отдел, който се занимава с превоз на тежки и извънгабаритни товари в страната.  

 

Фирмата разполага с авто парк, включващ баластни влекачи Mercedes модел 3850, четириосно ремарке SHOERLE 60 t, тип Т60.41, осемосно модулно ремарке с хидравлично изравняване на натоварването на осите SCHOERLE - 120 t тип К 64.120.24, ЖП вагон лодка MAN 20 оси 250 t, оборудвана с бордова хидравлика за транспорт на самоносещи се товари.

 

Конструкцията на вагон - лодката позволява с помощта на окачване на допълнителна междинна платформа да се транспортират и несамоносещи товари с маса до 200 тона.

 

Шосейната техника е с активно локално управление на тележките, което я прави маневрена за работа в тесни транспортни коридори.

 

ЦЕРБ ЕАД извършва превоз както на тежки товари, трансформатори и електрически машини, също и на товари от всички отрасли на промишлеността.

 

Разполага с екип от шофьори, с висока квалифиция и дългогодишен стаж.

 

Фирмата е с голям опит в превоза на товари, предлагаща бързина, коректност и високо качеството на транспортнати услуги.


За времето на своето съществуване ЦЕРБ ЕАД се наложи и утвърди, като лидер в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

 

УСЛУГИ

ЦЕНТРАЛНА ЕНЕРГОРЕМОНТНА БАЗА ЕАД извършва превоз на тежки габаритни и извънгабаритни товари по шосе и железен път, като дейността по товарене, разтоварване и центроване се извършва от опитен такелажен екип.

 

Разполага с необходимия автомобилен парк и екип от шофьори, отлични професионалисти с висока квалифиция и дългогодишен стаж.

 

Контакти

ЦЕРБ ЕАД

Град София, Община Столична, ул. Локомотив № 1
Телефон: 028105454, 028105415
Факс: 028327029
Email: info@cerb.bg
Интернет сайт: 

Още Транспортни фирми в Община Столична

Регистър на транспорта

СКОРПИО 1 ЕООД, София

Скорпио 1 ЕООД е транспортна фирма, чието седалище е в град София, кв. Ботунец 1. Фирмата осъществява товаро-транспортни курсове в цялата страна и Гърция.