Регистър на транспорта

ХОЙЕР БЪЛГАРИЯ ЕООД, Град Бургас

автоцистерни

автоцистерни, вътрешно почистване на цистерни, превоз насипни хранителни продукти, превоз течни хранителни продукти, превоз хранителни продукти, сило цистерни, специализиран транспорт, танк контейнери

Галерия

ХОЙЕР БЪЛГАРИЯ ЕООД
ХОЙЕР БЪЛГАРИЯ ЕООД

ХОЙЕР БЪЛГАРИЯ ЕООД
Информация

ХОЙЕР БЪЛГАРИЯ ЕООД

Хойер България ЕООД е фирма със седалище град Бургас.

 

Развива своята дейност в областта на транспорта, спедицията и логистиката.

 

Хойер е компания, основана през 1946 година в Хамбург.

 

Днес Хойер Груп е най - големият оператор на контейнери - цистерни и автоцистерни в Европа и вторият по големина в световен мащаб оператор на контейнери - цистерни.

 

Занимава се с транспорт и логистика на течни и насипни продукти, различни химикали, хранителни продукти, втечнени газове, минерални масла и петролни продукти.

 

Групата Хойер освен превозвач и оператор на контейнери - цистерни е и един от големите оператори на инсталации за измиване на цистерни.

 

През 1999 година е обособено търговско представителство в Бургас, а през 2001 година се създава и дъщерното дружество Хойер България ЕООД.

 

Компанията започва изграждането на инфраструктура и собствен автомобилен парк в страната.

 

Управлението на фирмата и оперативните отдели са в град Бургас, а инфраструктурата е в Разград.

 

С навлизането в Югоизточна Европа в края на 90 - те години на миналия век – първоначално в Турция, а после в Словения, Румъния, Гърция и България, специалистите от Хойер установяват, че на Балканите пазарният потенциал за транспорт и логистика на течни хранителни продукти е изключитeлно висок.

 

Това е една от причините след преструктурирането на дейността на групата по подразделения през 2004 година Хойер България да се обособи като едно от най - важните звена на бизнес подразделението Hoyer Foodlog в Югоизточна Европа.

 

Българското подразделение спечелва сериозен дял от пазара за превозна течни хранителни продукти, а Хойер Фудлог се превръща в най-големия превозвач на бира в Югоизточна Европа.

 

Списъкът от продукти, в транспортирането на които компанията е експерт, включва  глюкозни и фруктозни сиропи, течни подсладители, нишесте, вино, мляко, растителни масла, захар и шоколад.

 

Релациите, които Хойер България обслужва, покриват всички държави от Югоизточна Европа и Турция - страните от бивша Югославия, Румъния, Гърция, а също и в Централна Европа - Чехия, Словакия и Унгария.

 

Контакти

ХОЙЕР БЪЛГАРИЯ ЕООД

Град Бургас, Община Бургас, пл. Царица Йоанна 11-13
Телефон: 056843395, 056843394, 056874555
Интернет сайт: 

Още Транспортни фирми в Град Бургас

Регистър на транспорта

ФОРУМ ТРАНС ООД, Бургас

Форум Транс ООД е фирма, специализирана в извършването на транспортни и логистични услуги. Дружеството развива своята дейност както на територията на страната, така и в чужбина. Ком

Регистър на транспорта

КРАСИМИР ДИМИТРОВ - 80 ЕООД, Бургас

КРАСИМИР ДИМИТРОВ - 80 ЕООД е фирма със седалище град Бургас. Развива своята дейност в областта на транспорта. Занимава се с транспортни услуги, товаро - разтоварни и изкопни работи.  

ДЕККА - КОРАБНА АГЕНЦИЯ ПБ - РУБЕНОВ, ГАНЧЕВ, ДИНЕВ И СИЕ СД

ДЕККА - КОРАБНА АГЕНЦИЯ ПБ - РУБЕНОВ, ГАНЧЕВ, ДИНЕВ И СИЕ СД, Бургас

Декка - Корабна Агенция ПБ - Рубенов, Ганчев, Динев и сие СД е фирма със седалище град Бургас.Развиват своята дейност в областта на услугите. Фирмата се занимава с корабно агентиране.Корабните агент

ЕС ДЖИ ЕООД

ЕС ДЖИ ЕООД, Бургас

Фирма ЕС ДЖИ ЕООД е създадена през 2003 година, с предмет на дейност превоз на течни продукти в автоцистерни.Първите 4 години фирмата транспортира предимно в Турция, Румъния и Италия.След влизането

КАВКАЗ ТРАНС

КАВКАЗ ТРАНС, Бургас

Фирма КАВКАЗ - ТРАНС се занимава с международен транспорт и спедиция от Европа за Грузия, Армения, Азербайджан, Казахстан, Узбекистан.Фирмата разполага със собствен автопарк, състоящ се от бордови и х

Евро Виа ООД

Евро Виа ООД, Бургас

Евро Виа ООД е българска компания, учредена през 2007 година със седалище град Бургас, ж.к. Славейков, бл. 189, ет. 1, офис 15. Развива своята дейност в областта на транспорта и спедицията.

КАРГО ТРАНСЕКСПЕРТ ООД

КАРГО ТРАНСЕКСПЕРТ ООД, Бургас

Карго Трансексперт ООД е фирма със седалище град Бургас, ул. Алеко Богориди 59. Водеща компания, специализирана в областта на транспорта и спедицията. Извършва международни превози на стоки