Регистър на транспорта

ХЕБРОС БУС ООД, Град Пловдив - Услуги

ХЕБРОС БУС ООД
Услуги

ХЕБРОС БУС ООД

ХЕБРОС БУС ООД разполага със собствен автосервиз с обща площ 6 850 кв.м и 2 880 кв.м. застроена площ, на която са изградени двете ремонтни халета и складова база. В двете халета има единадесет канала, обособени в зони за ТО-1, ТО-2 и текущ ремонт.

 

За качественото техническо обслужване на автобусите са оборудвани отделения с необходимите технически средства - агрегатно, регулировъчно, компресорно, заваръчно, стругаро-шлосерно, дърводелно, тапицерно, вулканизаторно, инструментално и ел. отделение.


Сервиза разполага с маслено стопанство, със склад, който поддържа постоянна наличност от най - често употребяваните резервни части, гуми и материали за автобусите на Дружеството.

 

Чрез внедрената Информационна система Транспорт се извършва проследяване и контрол на пробега на автобусите на Дружеството и навременното извършване на ТО1, ТО2, смяна на масло и задължителните технически прегледи, съгласно нормативните изисквания.


За поддържане на добрия външен вид на автобусния парк и спазване на изискванията на действащата в съответствие със стандартите ISO 9001:2008 и ISO 14001: 2004 система за управление на качеството и околната среда и предотвратяване на вредното въздействие върху нея в автосервиза е изградена модерна камера за цялостно боядисване на автобуси.

 

Работната среда е съобразена изцяло с изискванията на стандарта OHSAS 18001:2007 за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд.


Хеброс бус ООД има собствен лицензиран пункт за извършване на периодични прегледи за техническа изправност и транспортна годност на превозни средства.


Обслужването и ремонта на автобусите се извършва от 60 броя сервизни работници с необходимата квалификация.


В автосервиза се извършват предимно ремонти на автобуси с марки - MAN, NEOPLAN, MERCEDES, SETRA, BOVA,VANHOOL, Den OSTEN, DAF.

 

  • Техническо обслужване на автобуси (преглед и диагностика)
  • Техническо обслужване на автобуси от планово предупредителната система за ремонт
  • Ремонти
  • Годишни технически прегледи на мотоциклети, леки, товарни автомобили и автобуси (лиценз за категория ІІІ)
  • Пътна помощ за автобуси и товарни автомобили без ремаркета
  • Товаро - разтоварни услуги с газов мотокар на товари до 3 тона.


Допълнителни услуги предоставяни от Хеброс бус ООД :

 

  • Външно измиване на автобус на автомивката на Автогара Север - 12,00 лв. с ДДС.

 

  • Ползване на канал за смяна на масло и техническа проверка на автобус на автобазите - 3,60 лв. с ДДС.

 

Контакти

ХЕБРОС БУС ООД

Град Пловдив, Община Пловдив-град, бул. Македония 1, Автогара Родопи, ет. 2
Телефон: 032657811
Факс: 032657812
Интернет сайт: 

Още Транспортни фирми в Град Пловдив

Регистър на транспорта

К З Т - ЗЛАТАНОВИ ООД, Пловдив

К З Т - ЗЛАТАНОВИ ООД е фирма със седалище град Пловдив, ул. Балкан 20. Развива своята дейност в областта на транспорта. Извършва вътрешни и международни превози. Фирмата обс

Демиров Транс ООД

Демиров Транс ООД, Пловдив

Демиров Транс ООД е българска компания със седалище град Пловдив. Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, чиято дейност е насочена в областта на транспорта и спедицията.

ДИТАБУС 3 ООД

ДИТАБУС 3 ООД, Пловдив

Дитабус 3 ООД е създадена през 1989 година със седалище град Пловдив. Извършва пътнически превози в страната и чужбина. Фиксирани цени. Професионални шофьори с говорим английски, италиански, нем

ЯВИМЕКС ООД

ЯВИМЕКС ООД, Пловдив

Явимекс ООД е фирма със седалище град Пловдив. Прeдлага всички марки автомобилни гуми. Aвто гуми за селскостопански машини - търговия, монтаж. Гуми на лизинг. Демонтаж, монтаж и баланс на всички видов

АУТО УНИОН ООД

АУТО УНИОН ООД, Пловдив

Ауто Унион ООД е създадена през 1996 година със седалище град Пловдив.Развива своята дейност в областта на авто услугите.Фирмата внася и предлага оригинални авточасти.Ауто Унион ООД е оторизиран ди

ЛОГ - КОНСУЛТ ЕООД

ЛОГ - КОНСУЛТ ЕООД, Пловдив

Лог - Консулт ЕООД е създадена през 2003 година със седаище град Пловдив.Развива своята дейност в областта на транспорта и логистиката.Лог - Консулт ЕООД предлага конкурентни цени за превоз на Вашит

Angelstrans

Angelstrans, Пловдив

Транспортни и хамалски услуги в Пловдив и страната с мебеловози от12 до 37 куб.м. ДДС фактури. Фирмата е създадена през1997 г. Разполагаме с различни по тонаж и обем превозни средства оборудвани за пр