Регистър на транспорта

ХЕБРОС БУС ООД, Град Пловдив - Услуги

ХЕБРОС БУС ООД
Услуги

ХЕБРОС БУС ООД

ХЕБРОС БУС ООД разполага със собствен автосервиз с обща площ 6 850 кв.м и 2 880 кв.м. застроена площ, на която са изградени двете ремонтни халета и складова база. В двете халета има единадесет канала, обособени в зони за ТО-1, ТО-2 и текущ ремонт.

 

За качественото техническо обслужване на автобусите са оборудвани отделения с необходимите технически средства - агрегатно, регулировъчно, компресорно, заваръчно, стругаро-шлосерно, дърводелно, тапицерно, вулканизаторно, инструментално и ел. отделение.


Сервиза разполага с маслено стопанство, със склад, който поддържа постоянна наличност от най - често употребяваните резервни части, гуми и материали за автобусите на Дружеството.

 

Чрез внедрената Информационна система Транспорт се извършва проследяване и контрол на пробега на автобусите на Дружеството и навременното извършване на ТО1, ТО2, смяна на масло и задължителните технически прегледи, съгласно нормативните изисквания.


За поддържане на добрия външен вид на автобусния парк и спазване на изискванията на действащата в съответствие със стандартите ISO 9001:2008 и ISO 14001: 2004 система за управление на качеството и околната среда и предотвратяване на вредното въздействие върху нея в автосервиза е изградена модерна камера за цялостно боядисване на автобуси.

 

Работната среда е съобразена изцяло с изискванията на стандарта OHSAS 18001:2007 за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд.


Хеброс бус ООД има собствен лицензиран пункт за извършване на периодични прегледи за техническа изправност и транспортна годност на превозни средства.


Обслужването и ремонта на автобусите се извършва от 60 броя сервизни работници с необходимата квалификация.


В автосервиза се извършват предимно ремонти на автобуси с марки - MAN, NEOPLAN, MERCEDES, SETRA, BOVA,VANHOOL, Den OSTEN, DAF.

 

  • Техническо обслужване на автобуси (преглед и диагностика)
  • Техническо обслужване на автобуси от планово предупредителната система за ремонт
  • Ремонти
  • Годишни технически прегледи на мотоциклети, леки, товарни автомобили и автобуси (лиценз за категория ІІІ)
  • Пътна помощ за автобуси и товарни автомобили без ремаркета
  • Товаро - разтоварни услуги с газов мотокар на товари до 3 тона.


Допълнителни услуги предоставяни от Хеброс бус ООД :

 

  • Външно измиване на автобус на автомивката на Автогара Север - 12,00 лв. с ДДС.

 

  • Ползване на канал за смяна на масло и техническа проверка на автобус на автобазите - 3,60 лв. с ДДС.

 

Контакти

Семеен хотел Оазис

Град Пловдив, Община Пловдив-град, Иван Драсов 17
Телефон: 032657811
Факс: 032657812
Интернет сайт: hebrosbus.com

Галерия

Още Транспортни фирми в Община Пловдив-град

ХЕПИТРАНС ЕООД

ХЕПИТРАНС ЕООД, Пловдив

ТРАНСПОРТ И СПЕДИЦИЯПредлагаме на клиентите си комплексна услуга при изгодни цени и конкурентни срокове на доставка. Стремим да удовлетворим изискванията за качество, експедитивност и гъвкавост.Вие

Регистър на транспорта

НИКАН ЛАЙН ООД, Пловдив

Никан Лайн ООД е транспортна фирма за превоз на пътници в страната и чужбина.Фирмата е със собствена сервизна и гаражна база в гр. Пазарджик.Извършва превози: до Община Пазарджик, Община Пирдо

БУМЕРАНГ 3

БУМЕРАНГ 3, Пловдив

Фирма Бумеранг 3 извършва вътрешни и международни автобусни превози на пътници със седалище град Пловдив. Предлага - автобуси под наем- лицензиран превоз на деца и пътници за всякакви мер

ТНС - БГ

ТНС - БГ, Пловдив

Фирма ТНС-БГ ЕООД е лицензиран превозвач за страната и чужбина. Извършваме специализиран и случаен превоз на пътници; отдаваме под наем коли, бусове, автобуси Цена за 1 км. Пробег – По дог