Регистър на транспорта

ХЕБРОС БУС ООД, Град Пловдив

ХЕБРОС БУС ООД
Информация

ХЕБРОС БУС ООД

 

ХЕБРОС БУС ООД е транспортна фирма със седалище и адрес на управление град Пловдив, бул. Македония № 1, Автогара Родопи, ет. 2.

 

Фирмата има дългогодишен опит в осъществяването на обществен превоз на пътници и към настоящия момент обслужва голям брой постоянни линии до населени места от Областната и Републиканска транспортни схеми, което превръща Хеброс бус ООД в най - големия превозвач в Пловдивска област.

 

Хеброс бус обслужва градски и междуселищни линии, извършва превоз на пътници по редовни линии, превози в страната и чужбина, случайни и спрециализирани превози.

 

Обслужва 75 направления от областната и републиканска транспортни схеми, единадест линии от общинската схема на град Пловдив, двадесет и осем линии от общинската схема на град Пазарджик. Фирмата обслужва още и междуселищните превози на общините Хисар, Калояново, Куклен, Пазарджик и Родопи.

 

Автопаркът на дружеството се състои от 312 автобуса и персонал от осемстотин души. Компанията залага и на други видове превози – случайни превози /екскурзии/ в страната и чужбина и специализирани превози за персонала на фирми от региона.

 

Хеброс бус е собственик на трите автогари в град Пловдив - Север, Юг и Родопи, стопанисва автогарите в градовете Пазарджик, Хисаря и Баня. Има обособени шест автобази за междуселищно и градско транспортно обслужване, собствен модернизиран автосервиз и собствен пункт за технически преглади на автобусите.

 

Pредлага комплексни автогарови услуги на лицензирани превозвачи, на които е възложено с договори обслужването на автобусни линии, в чийто маршрут се включват автогари, собственост на Хеброс бус.

 

АВТОГАРА РОДОПИ

Автогара Родопи е построена през 2004/2005 година и открита на 01.03.2006 година, като нейн нвеститор е ХЕБРОС БУС ООД.


Автогара Родопи обслужва 38 направления до административни центрове и високопланински населени места.

 

На подземно ниво са изградени санитарни възли, магазини за промишлени стоки, книжарница, снек бар за бързо хранене и две кафенета.

 

На ниво кота + 0,00 са обособени вход, касова зона за информация и продажба на билети, зона за чакащи пътници, стая за майки с деца, санитарен възел, гардероб за багаж, кафе, снек бар за бързо хранене и РЕП.

 

На второ ниво са разположени офисите на административно-управленския персонал на Хеброс бус ООД и ръководството на автогарата.


В източния край на терена е изграден паркинг за автобуси с 20 места.

 

Пред входа на автогарата е обособен паркинг за леки автомобили с възможност за 35 паркоместа.

 

В южната част на терена има паркинг за собствените автобуси на Дружеството за гариране на 40 автобуса.

 

Контакти

ХЕБРОС БУС ООД

Град Пловдив, Община Пловдив-град, бул. Македония 1, Автогара Родопи, ет. 2
Телефон: 032657811
Факс: 032657812
Интернет сайт: 

Още Транспортни фирми в Град Пловдив

Регистър на транспорта

К З Т - ЗЛАТАНОВИ ООД, Пловдив

К З Т - ЗЛАТАНОВИ ООД е фирма със седалище град Пловдив, ул. Балкан 20. Развива своята дейност в областта на транспорта. Извършва вътрешни и международни превози. Фирмата обс

Демиров Транс ООД

Демиров Транс ООД, Пловдив

Демиров Транс ООД е българска компания със седалище град Пловдив. Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, чиято дейност е насочена в областта на транспорта и спедицията.

ДИТАБУС 3 ООД

ДИТАБУС 3 ООД, Пловдив

Дитабус 3 ООД е създадена през 1989 година със седалище град Пловдив. Извършва пътнически превози в страната и чужбина. Фиксирани цени. Професионални шофьори с говорим английски, италиански, нем

ЯВИМЕКС ООД

ЯВИМЕКС ООД, Пловдив

Явимекс ООД е фирма със седалище град Пловдив. Прeдлага всички марки автомобилни гуми. Aвто гуми за селскостопански машини - търговия, монтаж. Гуми на лизинг. Демонтаж, монтаж и баланс на всички видов

АУТО УНИОН ООД

АУТО УНИОН ООД, Пловдив

Ауто Унион ООД е създадена през 1996 година със седалище град Пловдив.Развива своята дейност в областта на авто услугите.Фирмата внася и предлага оригинални авточасти.Ауто Унион ООД е оторизиран ди

ЛОГ - КОНСУЛТ ЕООД

ЛОГ - КОНСУЛТ ЕООД, Пловдив

Лог - Консулт ЕООД е създадена през 2003 година със седаище град Пловдив.Развива своята дейност в областта на транспорта и логистиката.Лог - Консулт ЕООД предлага конкурентни цени за превоз на Вашит

Angelstrans

Angelstrans, Пловдив

Транспортни и хамалски услуги в Пловдив и страната с мебеловози от12 до 37 куб.м. ДДС фактури. Фирмата е създадена през1997 г. Разполагаме с различни по тонаж и обем превозни средства оборудвани за пр