Регистър на транспорта

ХЕБРОС БУС ООД, Град Пловдив

ХЕБРОС БУС ООД
Информация

ХЕБРОС БУС ООД

 

ХЕБРОС БУС ООД е транспортна фирма със седалище и адрес на управление град Пловдив, бул. Македония № 1, Автогара Родопи, ет. 2.

 

Фирмата има дългогодишен опит в осъществяването на обществен превоз на пътници и към настоящия момент обслужва голям брой постоянни линии до населени места от Областната и Републиканска транспортни схеми, което превръща Хеброс бус ООД в най - големия превозвач в Пловдивска област.

 

Хеброс бус обслужва градски и междуселищни линии, извършва превоз на пътници по редовни линии, превози в страната и чужбина, случайни и спрециализирани превози.

 

Обслужва 75 направления от областната и републиканска транспортни схеми, единадест линии от общинската схема на град Пловдив, двадесет и осем линии от общинската схема на град Пазарджик. Фирмата обслужва още и междуселищните превози на общините Хисар, Калояново, Куклен, Пазарджик и Родопи.

 

Автопаркът на дружеството се състои от 312 автобуса и персонал от осемстотин души. Компанията залага и на други видове превози – случайни превози /екскурзии/ в страната и чужбина и специализирани превози за персонала на фирми от региона.

 

Хеброс бус е собственик на трите автогари в град Пловдив - Север, Юг и Родопи, стопанисва автогарите в градовете Пазарджик, Хисаря и Баня. Има обособени шест автобази за междуселищно и градско транспортно обслужване, собствен модернизиран автосервиз и собствен пункт за технически преглади на автобусите.

 

Pредлага комплексни автогарови услуги на лицензирани превозвачи, на които е възложено с договори обслужването на автобусни линии, в чийто маршрут се включват автогари, собственост на Хеброс бус.

 

АВТОГАРА РОДОПИ

Автогара Родопи е построена през 2004/2005 година и открита на 01.03.2006 година, като нейн нвеститор е ХЕБРОС БУС ООД.


Автогара Родопи обслужва 38 направления до административни центрове и високопланински населени места.

 

На подземно ниво са изградени санитарни възли, магазини за промишлени стоки, книжарница, снек бар за бързо хранене и две кафенета.

 

На ниво кота + 0,00 са обособени вход, касова зона за информация и продажба на билети, зона за чакащи пътници, стая за майки с деца, санитарен възел, гардероб за багаж, кафе, снек бар за бързо хранене и РЕП.

 

На второ ниво са разположени офисите на административно-управленския персонал на Хеброс бус ООД и ръководството на автогарата.


В източния край на терена е изграден паркинг за автобуси с 20 места.

 

Пред входа на автогарата е обособен паркинг за леки автомобили с възможност за 35 паркоместа.

 

В южната част на терена има паркинг за собствените автобуси на Дружеството за гариране на 40 автобуса.

 

Контакти

Семеен хотел Оазис

Град Пловдив, Община Пловдив-град, Иван Драсов 17
Телефон: 032657811
Факс: 032657812
Интернет сайт: hebrosbus.com

Галерия

Още Транспортни фирми в Община Пловдив-град

ХЕПИТРАНС ЕООД

ХЕПИТРАНС ЕООД, Пловдив

ТРАНСПОРТ И СПЕДИЦИЯПредлагаме на клиентите си комплексна услуга при изгодни цени и конкурентни срокове на доставка. Стремим да удовлетворим изискванията за качество, експедитивност и гъвкавост.Вие

Регистър на транспорта

НИКАН ЛАЙН ООД, Пловдив

Никан Лайн ООД е транспортна фирма за превоз на пътници в страната и чужбина.Фирмата е със собствена сервизна и гаражна база в гр. Пазарджик.Извършва превози: до Община Пазарджик, Община Пирдо

БУМЕРАНГ 3

БУМЕРАНГ 3, Пловдив

Фирма Бумеранг 3 извършва вътрешни и международни автобусни превози на пътници със седалище град Пловдив. Предлага - автобуси под наем- лицензиран превоз на деца и пътници за всякакви мер

ТНС - БГ

ТНС - БГ, Пловдив

Фирма ТНС-БГ ЕООД е лицензиран превозвач за страната и чужбина. Извършваме специализиран и случаен превоз на пътници; отдаваме под наем коли, бусове, автобуси Цена за 1 км. Пробег – По дог