Регистър на транспорта

ФЛАМИНГО ШИПИНГ ЕООД, Град Бургас

ФЛАМИНГО ШИПИНГ ЕООД
Информация

ФЛАМИНГО ШИПИНГ ЕООД

Фламинго Шипинг ЕООД явявайки се приемник на звеното „морски траспорт” от Фламинго ООД е създадена през 2009 г с основна дейност корабен и карго брокераж, чартиране на кораби, корабно агентиране, а в резултат на нарасналите изисквания на своите клиенти и въздушен транспорт. Специалисти с доказан над 10 годишен опит, както и необходимата квалификация във сферата на морския транспорт се грижат за безпрепядствената доставка на вашите товари до всяка точка на света.

 

С широката мрежа от контакти с корабособственици и товародатели и техните брокери Фламинго Шипинг ЕООД може да отговори на високите изисквания на своите клиенти - товародатели за намиране на подходящ транспорт на конкурентни цени за техните товари по море и корабособственици за намиране на подходящите товари от и за всяка точка на света. В прдължение на добрата си работа като брокери и доказания професионализъм, голяма част от корабособствениците номинират фирмата за корабен агент на различни по вид и тонаж кораби, товарещи и разтоварващи в българските пристанища с различни товари - цинк, гипс, полиетилен, метали, въглища, IMO и много други.

 

Широкият спектър на обработвани товари съчетан с дългогосдишен опит ни дават увереността и самочувствието, че предлаганите от нас услуги са с високо качество и на конкурентни цени, съобразени с пазарната конюктура.

 

Към всичко това за вашето спокойствие по време на транспорт Ви прелагаме Карго застраховки от почти всички застрахователи действащи на пазара.

Контакти

ФЛАМИНГО ШИПИНГ ЕООД

Град Бургас, Община Бургас, ул. Генерал Гурко 32, ет. 4
Телефон: 056843819
Интернет сайт: 

Още Транспортни фирми в Община Бургас