Регистър на транспорта

ТРОЯН-АВТОТРАНСПОРТ АД, Град Троян

ТРОЯН-АВТОТРАНСПОРТ АД
Информация

ТРОЯН-АВТОТРАНСПОРТ АД

Фирма ТРОЯН-АВТОТРАНСПОРТ АД предлага транспортни услуги:
Автобусен транспорт, екскурзии и автобусни линии:
1.Троян-Ловеч;
2.Троян-Плевен;
3.Троян-Севлиево;
4.Троян-Велико Търново;
5.Троян-София;

Товарни превози в страната и чужбина.

Контакти

ТРОЯН-АВТОТРАНСПОРТ АД

Град Троян, Община Троян, ул.Дунав 2
Телефон: 0878735240, 0878735249

Още Транспортни фирми в Община Троян