Регистър на транспорта

ТРЕЙДСЪРВИС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ, Град Пловдив

вътрешнообщностни транспорти

вътрешнообщностни транспорти, транспорти от ес за трети страни, транспорти от българия за други страни, транспорти на територията на българия, транспорти между страни членки на ес, специализирани превози, превоз на опасни товари, превоз на личен багаж, превоз на комплектни товари, превоз на извънгабаритни товари, превоз на групажни пратки, комбинирани превози, карго застраховки, транспорти от трети страни за българия

ТРЕЙДСЪРВИС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ
Информация

ТРЕЙДСЪРВИС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

ТРЕЙДСЪРВИС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ е създадена през 2002 година със седалище град Пловдив, ул. Брезовска № 4, ет. 3, офис 7.

 

Развива своята дейност в областта на транспорта.

 

Фирма с дългогодишен опит, занимаваща се със спедиция на товари и логистика.

 

ТрейдСървис Интернешънъл е приемник на ЕТ Надежда 66 - Надежда Добрева, развила дейността автомобилна спедиция на товари от 1994 година.

 

Чрез професионалното си отношение към своите клиенти и доставчици, поддържайки отлични партньорства, ТрейдСървис Интернешънъл се наложи и утвърди, като лидер в своя бранш, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан спедитор.

 

Фирмата се стреми да бъде ефективно звено от веригата на международните доставки на своите клиенти, като за целта непрекъснато разширява предлаганите услуги.

 

Чрез сертификацията по изискванията на ISO 9001 през 2007 година, ТрейдСървис Интернешънъл гарантира на своите клиенти използване на доказани и проверени подизпълнители, както и постоянен стремеж към повишаване добавената стойност на предлаганата от фирмата услуга.

 

За удобство на клиентите, фирмата разполага със система за on-line проследяване на стокатите и товарите.

 

Притежава собствен склад, даващ възможност за междинно складиране, намиращ се на Митнически терминал Пловдив.


ТрейдСървис Интернешънъл разполага с екип от квалифицирани специалисти, отлични професионалисти, с богат опит, предлагащи на своите клиенти, дългосрочно партньорство, основано на стабилност и коректност.

 

Развивайки се, фирмата акцентира върху нови методи, подходи и решения за подобряване качеството на предлаганите транспортни и логистични услуги.

 

Поддържа договорни отношения с местни и чужди транспортни фирми, доказали своята точност, лоялност и професионализъм, поддържащи съвременни автопаркове, гарантиращи качествено съхранение и доставка според изискванията на клиентите.


Превозите се извършват под CMR и TIR конвенциите и са обезпечени с нужните застраховки.
От 2011 година ТрейдСървис Интернешънъл ЕООД е член на Националното сдружение на българските спедитори.


ТрейдСървис Интернешънъл приема себе си като активно звено от Вашата организация за създаването на продукт с по-висока добавена стойност.

 

Насочила своите усилия към това да осигури конкурентен баланс между разходи, качество и време на изпълнение, превръща транспорта в безпроблемен клон от бизнеса на своите клиенти.

 

Контакти

ТРЕЙДСЪРВИС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

Град Пловдив, Община Пловдив-град, ул. Брезовска 4, ет. 3, офис 7
Телефон: 032969359, 032969360, 032969361
Интернет сайт: tsi.bg

Галерия

ТРЕЙДСЪРВИС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ
ТРЕЙДСЪРВИС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ
ТРЕЙДСЪРВИС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ
ТРЕЙДСЪРВИС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

Още Транспортни фирми в Община Пловдив-град

ХЕПИТРАНС ЕООД

ХЕПИТРАНС ЕООД, Пловдив

ТРАНСПОРТ И СПЕДИЦИЯПредлагаме на клиентите си комплексна услуга при изгодни цени и конкурентни срокове на доставка. Стремим да удовлетворим изискванията за качество, експедитивност и гъвкавост.Вие

Регистър на транспорта

НИКАН ЛАЙН ООД, Пловдив

Никан Лайн ООД е транспортна фирма за превоз на пътници в страната и чужбина.Фирмата е със собствена сервизна и гаражна база в гр. Пазарджик.Извършва превози: до Община Пазарджик, Община Пирдо

БУМЕРАНГ 3

БУМЕРАНГ 3, Пловдив

Фирма Бумеранг 3 извършва вътрешни и международни автобусни превози на пътници със седалище град Пловдив. Предлага - автобуси под наем- лицензиран превоз на деца и пътници за всякакви мер

ТНС - БГ

ТНС - БГ, Пловдив

Фирма ТНС-БГ ЕООД е лицензиран превозвач за страната и чужбина. Извършваме специализиран и случаен превоз на пътници; отдаваме под наем коли, бусове, автобуси Цена за 1 км. Пробег – По дог