Регистър на транспорта

ТРАНС ЕКСПРЕС, Град София

Галерия

ТРАНС ЕКСПРЕС
ТРАНС ЕКСПРЕС
ТРАНС ЕКСПРЕС
ТРАНС ЕКСПРЕС
ТРАНС ЕКСПРЕС
ТРАНС ЕКСПРЕС

ТРАНС ЕКСПРЕС
Информация

ТРАНС ЕКСПРЕС

Транс Експрес е основана през 1991 година със седалище град София. Развива своята дейност в областта на транспорта, спедицията и логистиката.

За периода от 1991 до 1995 година Транс Ескпрес се налага на пазара на спедиторски услуги, непрестанно увеличавайки своите клиенти и международни партньори.

През 1996 година е създадено дъщерното дружество Транс Еко 33 ЕООД, специализирано в управлението на складово стопанство, митническо посредничество и дистрибуция до крайния клиент.

През 2004 година е учредено и дъшерното дружество Транс Лог Карго ООД, специализирано в превози на товари.

През 2006 година е внедрена система за управление на качеството и сертифициране по ISO 9001:2000.

Транс Експрес е член на Българска Стопанска Камара и БТПП. От 2007 годни фирмата е член на Cargo Partners Network.

През 2009 година Транс Експрес става член на Interessengemeinschaft der Bahnspediteure. През същата година е основано дъщерното дружество Евротранс 77 ЕООД - автопревозвач с европейски лиценз за превоз на товари и е внедрена система за управление на качеството и сертифициране по ISO 9001:2008.

През 2011 година Транс Експрес се присъединява към Internatinal Forwarding Association компанията чества своята двадесет годишнина.

През 2012 година е открито представителство в град Варна.

Транс Експрес е компания с дългогодишен професионален опит и знания в областта на международната спедиция и логистика, готова да предостави най - оптималните и своевременни индивидуални решения за нуждите на своите местни и чуждестранни клиенти и бизнес - партньори.

Поддържането на Система за управление на качеството ISO 9001:2000, съчетано с лоялността и професионализма на  експертения екип на компанията, е гаранция за възходящо развитие на дългосрочното взаимно сътрудничество с клиентите на компанията.

Управлението на поръчките се осъществява от високоспециализирана и интегрирана компютърна система, гарантираща 24-часов контрол на пратките и прецизност при изпълнение на процедурите.

Транс Експрес ЕООД работи в съответствие с Общите спедиторски условия на Националното сдружение на българските спедитори.

Мисията на компанията е да допринася за успешното развитие на своите клиенти и партьори, като им осигурява сигурност, надеждност и висококачествено обслужване.

Транс Експрес се стреми да бъде Вашият дългосрочен български партньор за Вашите глобални логистични и спедиторски решения. 

 

Транс Експрес предлага :

 

Речен транспорт.

Ко - модален транспорт - използването на различни видове транспорт - самостоятелно и комбинации между тях.

Железопътен транспорт.

Международен автомобилен транспорт.

Въздушен транспорт.

Транспорт в контейнери.

Логистични решения с грижа за доставка на Вашите пратки.

Митническо представителство и складиране.

Контакти

ТРАНС ЕКСПРЕС

Град София, Община Столична, бул. Дондуков № 82 А
Телефон: 0291977
Интернет сайт: 

Още Транспортни фирми в Община Столична

Регистър на транспорта

СКОРПИО 1 ЕООД, София

Скорпио 1 ЕООД е транспортна фирма, чието седалище е в град София, кв. Ботунец 1. Фирмата осъществява товаро-транспортни курсове в цялата страна и Гърция.