Регистър на транспорта

ТРАНС ЕКСПРЕС, Град София

ТРАНС ЕКСПРЕС
Информация

ТРАНС ЕКСПРЕС

Транс Експрес е основана през 1991 година със седалище град София. Развива своята дейност в областта на транспорта, спедицията и логистиката.

За периода от 1991 до 1995 година Транс Ескпрес се налага на пазара на спедиторски услуги, непрестанно увеличавайки своите клиенти и международни партньори.

През 1996 година е създадено дъщерното дружество Транс Еко 33 ЕООД, специализирано в управлението на складово стопанство, митническо посредничество и дистрибуция до крайния клиент.

През 2004 година е учредено и дъшерното дружество Транс Лог Карго ООД, специализирано в превози на товари.

През 2006 година е внедрена система за управление на качеството и сертифициране по ISO 9001:2000.

Транс Експрес е член на Българска Стопанска Камара и БТПП. От 2007 годни фирмата е член на Cargo Partners Network.

През 2009 година Транс Експрес става член на Interessengemeinschaft der Bahnspediteure. През същата година е основано дъщерното дружество Евротранс 77 ЕООД - автопревозвач с европейски лиценз за превоз на товари и е внедрена система за управление на качеството и сертифициране по ISO 9001:2008.

През 2011 година Транс Експрес се присъединява към Internatinal Forwarding Association компанията чества своята двадесет годишнина.

През 2012 година е открито представителство в град Варна.

Транс Експрес е компания с дългогодишен професионален опит и знания в областта на международната спедиция и логистика, готова да предостави най - оптималните и своевременни индивидуални решения за нуждите на своите местни и чуждестранни клиенти и бизнес - партньори.

Поддържането на Система за управление на качеството ISO 9001:2000, съчетано с лоялността и професионализма на  експертения екип на компанията, е гаранция за възходящо развитие на дългосрочното взаимно сътрудничество с клиентите на компанията.

Управлението на поръчките се осъществява от високоспециализирана и интегрирана компютърна система, гарантираща 24-часов контрол на пратките и прецизност при изпълнение на процедурите.

Транс Експрес ЕООД работи в съответствие с Общите спедиторски условия на Националното сдружение на българските спедитори.

Мисията на компанията е да допринася за успешното развитие на своите клиенти и партьори, като им осигурява сигурност, надеждност и висококачествено обслужване.

Транс Експрес се стреми да бъде Вашият дългосрочен български партньор за Вашите глобални логистични и спедиторски решения. 

 

Транс Експрес предлага :

 

Речен транспорт.

Ко - модален транспорт - използването на различни видове транспорт - самостоятелно и комбинации между тях.

Железопътен транспорт.

Международен автомобилен транспорт.

Въздушен транспорт.

Транспорт в контейнери.

Логистични решения с грижа за доставка на Вашите пратки.

Митническо представителство и складиране.

Контакти

ТРАНС ЕКСПРЕС ГРУП ЕООД

Град София, Община Столична, бул. Дондуков № 82 А
Телефон: 0291977
Интернет сайт: www.transexpress.bg

Галерия

ТРАНС ЕКСПРЕС
ТРАНС ЕКСПРЕС
ТРАНС ЕКСПРЕС
ТРАНС ЕКСПРЕС
ТРАНС ЕКСПРЕС
ТРАНС ЕКСПРЕС

Още Транспортни фирми в Община Столична

Трансленд ООД

Трансленд ООД, София

ТРАНСЛЕНД ООД е българска фирма, специализирана в областта на международните превози. Централният офис на фирмата е в София, с представителства в градовете Варна и Пловдив. Свои пред

Регистър на транспорта

АУТОПАРК - КОЛИ ПОД НАЕМ, София

АУТОПАРК - КОЛИ ПОД НАЕМ е фирма със седалище град Сифия. Развива дейност в областта на авто услугите. АУТОПАРК предлага удобство и сигурност при наемане на кола, за да пътува

ДЕЛАМОД БЪЛГАРИЯ

ДЕЛАМОД БЪЛГАРИЯ, София

Delamode Bulgaria е фирма за международна спедиция (комплектни и групажни товари), която предлага на своите клиенти професионално обслужване и всякакъв вид превоз на стоки: • Международен

ДСВ РОУД

ДСВ РОУД, София

DSV ROAD Ltd. / ДСВ РОУД ЕООД е част от международната логистична група DSV, създадена чрез сливането на DFDS Transport - Дания и Royal Frans Maas - Холандия. Създадена през

Регистър на транспорта

ХЕРМЕС ИНТЕРНАЦИОНАЛ ЕООД, София

ХЕРМЕС ИНТЕРНАЦИОНАЛ ЕООД е фирма със седалище град София, бул. Македония № 30. Развива своята дейност в областта на транспорта и спедицията. Фирмата е с дългогодишен опит, занимав

ТАНИ 97 ООД

ТАНИ 97 ООД, София

Rent a car - резервационна система за коли под наем в цяла България:Търсите Автомобили под наем в БългарияОфисите ни са отворени всеки ден от 09:00 до 18:00 ч. Най-голямата резервационна &nbs

ПОЛИ-БЕРШ ЕООД

ПОЛИ-БЕРШ ЕООД, София

ПОЛИ - БЕРШ ЕООД е създадена през 1994 година със седалище град София, кв. Горна Баня, ул. Подлозище № 22. Развива своята дейност в областта на транспорта и спедицията. Извършва пр