Регистър на транспорта

ТРАНСЛЕНД, Град София

Галерия

ТРАНСЛЕНД
ТРАНСЛЕНД
ТРАНСЛЕНД
ТРАНСЛЕНД
ТРАНСЛЕНД
ТРАНСЛЕНД

ТРАНСЛЕНД
Информация

ТРАНСЛЕНД

ТРАНСЛЕНД ООД е българска фирма, специализирана в областта на международните превози. Централният офис на фирмата е в София, с представителства в градовете Варна и Пловдив. Свои представители и агенти имаме и в почти всички големи градове в страната, на дунавските пристанища, в Пристанище Варна и по граничните пунктове със стратегическо транспортно значение.
Приоритет за ръководството и екипа ни е комплексното обслужване на клиентите, включващо както дейността по осъществяване на самите превози, така и разработване на оптимална транспортна схема, съобразена с естеството на превозваните товари и изискванията на товародателите.
ТРАНСЛЕНД ООД разполага с директни договори, сключени с БДЖ ЕАД, Югославски железници, Македонски железници, фериботни и морски линии, агенти и превозвачи, което ни позволява да предлагаме на нашите клиенти качество на услугите на конкурентни цени, обезпечени с коректност, професионализъм и сигурност на доставките.
Екип от квалифицирани спедитори се грижи всеки клиент да получи компетентно решение на своя транспортен проблем в съответствие с конкретните си бизнес интереси.
Дейността ни е съсредоточена върху международните железопътни, контейнерни, групажни и комплектни автомобилни превози, въздушни карго-превози, мултимодални транспорти и транспорти вътрешно съобщение. На клиентите си предлагаме пълен набор от логистични услуги, складово обслужване и дистрибуция на пратките в рамките на страната, банкови гаранции и карго-застраховки.
ТРАНСЛЕНД е лицензиран митнически агент.
Актуална информация за товарите се осигурява чрез съвременни информационни технологии и специално разработени програмни продукти за обработка на данните.
ТРАНСЛЕНД предоставя на клиентите и партньорите си предимството от работата с опитен и висококвалифициран екип, заедно с възможността за оптимизиране на транспортните разходи и гарантиране сигурността на превозите.
Услуги, които предлага фирмата:
- железопътни превози
- контейнерни превози по всички релации
- авио-карго превози
- групажни автомобилни превози
- комплектни автомобилни превози
- складова дейност и дистрибуция
- речен транспорт
- логистични услуги

Контакти

ТРАНСЛЕНД

Град София, Община Столична, жк. Манастирски ливади ул.Тодор Джебаров бл. 122
Телефон: 029583540, 029583541
GSM: 0888913303
Интернет сайт: 

Още Транспортни фирми в Община Столична

Регистър на транспорта

СКОРПИО 1 ЕООД, София

Скорпио 1 ЕООД е транспортна фирма, чието седалище е в град София, кв. Ботунец 1. Фирмата осъществява товаро-транспортни курсове в цялата страна и Гърция.