Регистър на транспорта

СЪНИ ТРАНС - БГ ЕООД, Град Велико Търново

СЪНИ ТРАНС - БГ ЕООД
Информация

СЪНИ ТРАНС - БГ ЕООД

СЪНИ ТРАНС - БГ ЕООД е фирма със седалище град Велико Търново.

 

Развива своята дейност в областта на транспорта.


Специализирана фирма, която предлага транспортни и логистични услуги.

 

Благодарение на високия професионализъм и коректното отношението към своите клиенти, Съни Транс - БГ ЕООД, се наложи като лидер в транспортния бранш, търсена и предпочитана като лоялен партньор.

 

Фирмата разполага със собствен автопарк от нови автомобили, отговарящи на изискванията на Европейския съюз за международен превоз на товари. Има изградена добра логистична мрежа.

 

Извършва висококачествени и прецизни транспортни и логистични услуги, като се стреми непрекъснато да разширява кръга на предлаганите услуги.

 

Разполага с екип от отлични професионалисти с богат опит и стаж, гарантиращи бързи и безпроблемни транспортани и логистични услиги на конкурентни цени.

 

За да оцелее в съвременния бизнес всяка една фирма се нуждае от бързи и навременни действия. Това е от особено значение в сферата на международния транспорт и логистиката.

 

Тайната на дългогодишения успех е заключена в индивидуалния подход към нуждите на клиентите, комплексното обслужване, гъвкавостта, стремежа на фирмата да предложи възможно най - добрите услуги и вярата в дългосрочното партньорство.

 

Всеки ден Съни Транс - БГ ЕООД се развива и трупа безценен опит, който помага за осигуряването на безпроблемен и бърз транспорт на Вашите товари, надскачайки всичките Ви очаквания.

 

Отговорността е ценност, която променя начина по който Съни Транс - БГ ЕООД прави бизнес - отговорност, даваща сигурност на Вашите товари.

 

С услугите на транспортната фирма Вие пестите време, пари и много излишни усилия за навлезане и опознаване на една проблематика в който за Съни Транс - БГ ЕООД няма тайни.

 

Контакти

СЪНИ - СТЕФАН ЕВТИМОВ ЕТ

Град Велико Търново, Община Велико Търново, ул. Ил. Драгостинов 13, вх. Б
Телефон: 062603094
GSM: 0888452368

Галерия

СЪНИ ТРАНС - БГ ЕООД
СЪНИ ТРАНС - БГ ЕООД

Още Транспортни фирми в Град Велико Търново

Б И Б ТРАНС

Б И Б ТРАНС, Велико Търново

Б и Б Транс ЕООД е транспортна фирма за пътнически превоз и извършва автобусни линии и екскурзии в страната и чужбина. Фирмата предлага следните услуги: Обиколни автобусни екскурзии в Евро