Регистър на транспорта

СТРОИТЕЛНИ СИСТЕМИ НИТЕРА, Град София

СТРОИТЕЛНИ СИСТЕМИ НИТЕРА
Информация

СТРОИТЕЛНИ СИСТЕМИ НИТЕРА

 
Основната дейност на Строителни Системи Нитера ООД е търговия със строителни материали. Фирмата развива дейността си от 2000 г. и е официален вносител на наложили се вече на Европейският пазар производители.
 
Фирмата задоволява необходимостта от разнородни материали - системи окачени тавани, топлоизолации, системи от гипсокартон, преградни и модулни стени, фасадни и топлоизолационни системи, входни и интериорни врати, обзавеждане за баня, подови настилки, хидроизолации, строителен шперплат, като асортимента на предлаганите артикули възлиза на над 5 хиляди броя.
 
Строителни Системи Нитера има офиси в големите градове на България: София, Варна, Пловдив, Бургас, Видин, Враца, Добринище, Дупница, Добрич, Велико Търново, Плевен, Сливен, Русе, Стара Загора, Кърджали.
 
Високото качество на предлаганите от Строителни Системи Нитера стоки в съчетание с високия професионализъм на служителите и ефективната логистика, са причина дружеството да бъде едно от предпочитаните отпредприемачи и инвеститори. Доказателство за това e референтнара листа на част от обектите, на които са доставени материали от Строителни Системи Нитера!
 
Фирмата извършва и транспортна дейност.
 

Контакти

СТРОИТЕЛНИ СИСТЕМИ НИТЕРА

Град София, Община Столична, ул. Андрей Германов 3
Телефон: 029252275, 09252276, 09252364
Интернет сайт: 

Още Транспортни фирми в Община Столична

Регистър на транспорта

СКОРПИО 1 ЕООД, София

Скорпио 1 ЕООД е транспортна фирма, чието седалище е в град София, кв. Ботунец 1. Фирмата осъществява товаро-транспортни курсове в цялата страна и Гърция.