Регистър на транспорта

СОФИЯ ЛОГИСТИКС ООД, Град София - Нашата мисия

sl sofia logistics

sl sofia logistics, богата гама транспортни средства, групажни контейнерни линии, групажни линии до и от германия, групажни линии до и от италия, групажни линии до и от люксембург, двойна употреба на стоки от ми, експресни доставки на товари, заверка на сертификати за движение, импорт лицензи по регламентите на ес, комплектни контейнерни линии, контейнерни линии до цял свят, международен транспорт, обработка под митнически контрол, обществен митнически склад тип а, оформяне на митнически документи, превоз от и до белгия, превоз от и до германия, превоз от и до италия, превоз от и до полша, превоз от и до холандия, складиране на входящи пратки, складиране на изходящи пратки, сл софия логистикс, сл софия логистикс оод, софия логистикс, софия логистикс оод, транспортни услуги

СОФИЯ ЛОГИСТИКС ООД
Нашата мисия

НАШАТА МИСИЯ

Нашата мисия е да се развиваме в предлагането на различни видове транспортни решения за Вас и Вашия бизнес и да улесняваме развитието Ви, като предоставяме 3PL и 4PL услуги.

 

 

 

Очакваме Ви!

Контакти

СОФИЯ ЛОГИСТИКС ООД

Град София, Община Столична, кв. Димитър Миленков 83
Телефон: 029732002, 029798181
Факс: 029732937
Интернет сайт: 

Още Транспортни фирми в Община Столична

Регистър на транспорта

СКОРПИО 1 ЕООД, София

Скорпио 1 ЕООД е транспортна фирма, чието седалище е в град София, кв. Ботунец 1. Фирмата осъществява товаро-транспортни курсове в цялата страна и Гърция.