Регистър на транспорта

Си Транс ЕООД, Село Златитрап

si trans ltd

si trans ltd, si trans ltd plovdiv, бързи и качествени товарни превози пловдив, бързи и срочни доставки пловдив, групажен транспорт пловдив, комплектен транспорт пловдив, коректен транспортен превозвач пловдив, коректна транспортна фирма пловдив, лицензиран товарен превозвач пловдив, лицензирана фирма за превоз в ес пловдив, лоялен транспортен превозвач пловдив, превоз на извънгабаритни товари, превоз на насипни товари, превоз на палетизирани стоки, превоз на товари по adr, предпочитан товарен превозвач пловдив, препоръчан товарен превозвач пловдив, си транс , си транс еоод, спедиция на стоки и товари пловдив, сухопътен превоз на машини пловдив, товарни превози на стоки и оборудване, товарни транспортни услуги пловдив, транспорт и спедиция пловдив, транспортен агент пловдив, транспортен превозвач пловдив, фирма за превоз на машини

Си Транс ЕООД
Информация

Си Транс ЕООД

Си Транс ЕООД Пловдив - превоз на товари

 

Си Транс ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания с дългогодишни традиции и утвърдени позиции в областта на сухопътния международен транспорт на товари.

 

Седалището на компанията е в град Пловдив, където се помещава Централата с основната административна и сервизна част.


Създадена през 2006 година като правоприемник на дейността на ЕТ Станчо Иванов, СИ ТРАНС ЕООД се е наложила през годините с усърдната и упорита работа, спечелила доверието на много фирми. Благодарение на своята точност и коректност към клиентите, дружеството е предпочитан партньор за работа.

 

Си Транс ЕООД извършваме международени транспорти превози в рамките на ЕС при спазване на действащите регламенти и режими. Предлага бързи и качествени транспортни услуги от и до всички страни от Европейския съюз.

 

Си Транс притежава качеството на транспортен агент и извършва спедиция на стоки и товари за български и чуждестранни клиенти.


Притежава валиден лиценз за извършване на превоз в Европейския съюз.


Си Транс разполага със собствена закрита складова база с площ от 180 кв.м и автопарк от товарни автомобили, отговарящи на съвременните Евро стандарти за международен превоз.

 

Разполага с различни видове ремаркета, които са подходящи за осъществяване на превози на бордови, открити, контейнерни, насипни и извънгабаритни товари и товари по ADR.

 

Транспортната компания непрекъснато инвестира в увеличаване на автомобиления парк и разширяване спектъра на предлаганите дейности и услуги. От 2011 година извършва международен превоз до Македония, Румъния и Гърция. А от 2014 година вече и до всички страни от Европейския съюз.

 

Богатият опит, натрупан през годините години, точността и коректността в обслужването, печели доверието и сътрудничество на много български и европейски компании.

 

Си Транс предоставя професионални транспортни и спедиторски услуги, като стриктно следи за оптимизацията и контрола върху извършените доставки.

 

Клиентите и партньорите високо ценят експедитивността, коректността, надеждността и отлично платежно поведение на фирмата.


Си Транс се е наложила и утвърдила, като лидер в транспортния бранш, радва се на добър авторитет и постоянни клиенти.


Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Транспортната компания се стреми да бъде ефективно звено от веригата на международните доставки на своите клиенти, като за целта непрекъснато разширява предлаганите услуги.


Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност. Гарантират бързи и безпроблемни доставки на стоките и товарите, спазвайки уговорените срокове.


Посредством иновации в работата и лоялност към клиенти и партньори, Си Транс е сред водещите компании на българския пазар.


Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на компанията.


Си Транс ЕООД - Вашят бизнес партньор - Доверете ни се, ние работим за Вас!

 

Контакти

Си Транс ЕООД

Село Златитрап, Община Родопи, местност Ароница
GSM: 0892286936, 0898205585, 0898217281
Интернет сайт: www.sitransbg.com

Галерия

Си Транс ЕООД
Си Транс ЕООД
Си Транс ЕООД
Си Транс ЕООД

Още Транспортни фирми в Община Родопи

ПЕТКО АНГЕЛОВ БГ ЕООД

ПЕТКО АНГЕЛОВ БГ ЕООД, Браниполе

ПЕТКО АНГЕЛОВ ЕООД е фирма, създаена през 1990 година и е една от най - големите фирми за международен автомобилен транспорт в България. Извършва транспорт на всякакви видове товари, включи

ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ ЕАД

ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ ЕАД, Крумово

Летище Пловдив е международно летище, разположено на десет километра югоизточно от град Пловдив. На отстояние сто и тридесет километра до столицата на България град София. На около километър от л