Регистър на транспорта

РАЙКОВ СЕРВИЗ, Град Димитровград

РАЙКОВ СЕРВИЗ
Информация

РАЙКОВ СЕРВИЗ

Райков сервиз ООД е създадена през 2003 година със седалище Димитровград.

 

Основната дейност на фирмата е производство, ремонт и монтаж на бензиноколонки, газстанции, модулни бензиностанции и газстанции, оборудване на бензиностанции и газстанции, изграждане на промишлени и битови газови инсталации за пророден газ и пропан - бутан, гаранционна и следгаранционна поддръжка, търговия с пропан - бутан и метан.

 

Бензиноколонките са различни видове, съобразени с предпочитанията на клиентите и нормативните изисквания на законите. За производството, ремонта и оборудването на газстанциите дружеството има лиценз №48/2004 година.

 

Модулните бензиностанции и газстанции са няколко вида в зависимост от вида и размера на цистерната. Те се изработват по поръчка и за конкретните нужди на всеки клиент, като същевременно се спазват изискванията и законите.

 

Райков сервиз ООД е производител на комбинирана колонка за светли горива и втечнени въглеводородни газове, регистриран под №4164 в регистъра на одобрените за използване типове средства за измерване.

 

Дружеството се представлява и управлява от Румен Райков Пеев. Разполага с екип от квалифицирани специалисти, професионалисти с опит, които извършват професионални монтажи на оборудване, оказват и компетентно съдействие по всички възникнали технически и ценови въпроси.

 

Райков сервиз ООД поддържа добри контакти със своите клиенти, базиращи се на коректност, лоялност и високо качество на предлаганите услуги.

 

Контакти

РАЙКОВ СЕРВИЗ

Град Димитровград, Община Димитровград, ул. Хан Аспарух 45
Телефон: 0888584244, 0888475355
Интернет сайт: www.raykovserviz.com

Галерия

РАЙКОВ СЕРВИЗ
РАЙКОВ СЕРВИЗ
РАЙКОВ СЕРВИЗ
РАЙКОВ СЕРВИЗ
РАЙКОВ СЕРВИЗ
РАЙКОВ СЕРВИЗ
РАЙКОВ СЕРВИЗ
РАЙКОВ СЕРВИЗ

Още Транспортни фирми в Град Димитровград