Регистър на транспорта

РАЙКОВ СЕРВИЗ, Град Димитровград

Галерия

РАЙКОВ СЕРВИЗ
РАЙКОВ СЕРВИЗ
РАЙКОВ СЕРВИЗ
РАЙКОВ СЕРВИЗ
РАЙКОВ СЕРВИЗ
РАЙКОВ СЕРВИЗ
РАЙКОВ СЕРВИЗ
РАЙКОВ СЕРВИЗ

РАЙКОВ СЕРВИЗ
Информация

РАЙКОВ СЕРВИЗ

Райков сервиз ООД е създадена през 2003 година със седалище Димитровград.

 

Основната дейност на фирмата е производство, ремонт и монтаж на бензиноколонки, газстанции, модулни бензиностанции и газстанции, оборудване на бензиностанции и газстанции, изграждане на промишлени и битови газови инсталации за пророден газ и пропан - бутан, гаранционна и следгаранционна поддръжка, търговия с пропан - бутан и метан.

 

Бензиноколонките са различни видове, съобразени с предпочитанията на клиентите и нормативните изисквания на законите. За производството, ремонта и оборудването на газстанциите дружеството има лиценз №48/2004 година.

 

Модулните бензиностанции и газстанции са няколко вида в зависимост от вида и размера на цистерната. Те се изработват по поръчка и за конкретните нужди на всеки клиент, като същевременно се спазват изискванията и законите.

 

Райков сервиз ООД е производител на комбинирана колонка за светли горива и втечнени въглеводородни газове, регистриран под №4164 в регистъра на одобрените за използване типове средства за измерване.

 

Дружеството се представлява и управлява от Румен Райков Пеев. Разполага с екип от квалифицирани специалисти, професионалисти с опит, които извършват професионални монтажи на оборудване, оказват и компетентно съдействие по всички възникнали технически и ценови въпроси.

 

Райков сервиз ООД поддържа добри контакти със своите клиенти, базиращи се на коректност, лоялност и високо качество на предлаганите услуги.

 

Контакти

РАЙКОВ СЕРВИЗ

Град Димитровград, Община Димитровград, ул. Хан Аспарух 45
Телефон: 0888584244, 0888475355
Интернет сайт: 

Още Транспортни фирми в Община Димитровград