Регистър на транспорта

Пърсиано ЕООД, Град Видин

бързи и качествени транспотрни услуги видин

бързи и качествени транспотрни услуги видин, доверен и надежден партньор за работа видин, коректен и лоялен превозвач видин, коректен товарен превозвач видин, лоялна и коректна транспортна фирма видин, превози на различни товари видин, препоръчан автомобилен превозвач видин, препоръчан товарен превозвач видин, пърсиано видин, пърсиано еоод, пърсиано еоод видин, транспортен партньор с богат опит видин, транспортни услуги с добри условия видин

Пърсиано ЕООД
Информация

Пърсиано ЕООД

 

Пърсиано ЕООД е българска компания със седалище град Видин.


Развива своята дейност в областта на транспорта и спедицията.

 

Пърсиано е автомобилен превозвач, лидер в своята област, извършващ вътрешни и международни транспортни превози на стоки и товари на територията на страната и чужбина.

 

Разполага с добре организиран и поддържан автомобилен парк, с който осъществява вътрешен и международен транспорт, логистика и спедиция. Автопаркът на фирмата се състои от превозни средства, отговарящи на новите Европейски стандарти за извършване на международен превоз на товари.

 

Пърсиано предлага транспортни услуги с високо качество на достъпни цени, удовлетворяващи клиентите.


Успехът на фирмата се основава на способността да бъдат изградени и укрепени трайни връзки с клиентите, задоволявайки изцяло техните нужди.

 

Пърсиано е фирма с богат опит, предлагаща не само голям обем и разнообразие на транспортните и логистични услуги, но и оптимално съотношение между цена и качество, което затвърждава позициите и на лидер на транспортните пазари.

 

Екипът от професоиналисти, работещ във фирмата, гарантира бързи и безпроблемни доставки на стоките и товарите, спазвайки уговорените срокове.

 

Пърсиано се стреми да бъде ефективно звено от веригата на международните доставки на своите клиенти, като за целта непрекъснато разширява предлаганите услуги.

 

Чрез професионално отношение към своите клиенти, поддържайки отлични партньорства, Пърсиано се наложи и утвърди, като една от най - добрите фирми в транспортния бранш, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан превозвач.


Транспортната компания се представлява от г-жа Ирена Първанова в качеството на Управител.

 

Контакти

ПЪРСИАНО - ДИМИТЪР ПЪРВАНОВ ЕТ

Град Видин, Община Видин, ул. Георги Божинов 2
GSM: 0886629919, 0886844577

Галерия

Още Транспортни фирми в Град Видин