Регистър на транспорта

Никер Транспорт ЕООД, Град Варна

автомобилни превози с фургони

автомобилни превози с фургони, вътрешен транспорт варна, групажни превози варна, изгоден транспорт на товари за европа, комплектни превози варна, контрол и проследяване на пратки, коректен транспортен превозвач варна, лицензиран транспортен превозвач варна, никер транспорт, никер транспорт варна, никер транспорт еоод, превоз на лични вещи, предпочитан транспортен партньор варна, препоръчан превозвач за страната и чужбина, препоръчан товарен превозвач варна, препоръчан транспортен агент, препоръчан транспортен партньор варна, препоръчана транспортна компания варна, препоръчана фирма за автомобилни превози с фургони, препоръчана фирма за вътрешен транспорт, препоръчана фирма за комплектни превози, препоръчана фирма за транспорт в европа, проектни товари, товарни превози варна, транспорт на извънгабаритни товари, транспортен агент варна, транспортни услуги варна, хладилни автомобили

Никер Транспорт ЕООД
Информация

Никер Транспорт ЕООД

Никер Транпорт ЕООД

Никер Транспорт ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, чиято дейност е насочена в областта на транспорта и спедицията.

 

Фирма с дългогодишен опит, извършваща превоз на товари в страната и чужбина със собствени превозни средства. Предлага широк спектър от транспортни услуги.

 

От основаването си до днес е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, преодолявайки предизвикателствата, наложени от пазарните и икономически условия в страната, предоставяйки висококачествени услуги, изцяло съобразени със законодателството на ЕС.

 

Никер Транспорт извършва:

 

  • Транспортни услуги на територията на страната - превоз на лични вещи, транспорт на проектни, комплектни, групажни и извънгабаритни товари.

 

  •  Международни превози, включително и ADR от и за Европа, Балканите, Турция, Централна Азия и Близкия Изток.

 

  •  Товарни превози с фургони, високообемни, хладилни и бордови автомобили.

 

  •  Контрол и проследяване на пратките.

 

Автопаркът включва превозни средства, отговарящи на новите Европейски стандарти за извършване на международнен превоз на товари.

 

Благодарние на богатия и дългогодишен опит в сферата на товарния транспорт Никер Транспорт гарантира висококачествено професионално обслужване, съобразено с нужди и изисквания на своите клиенти.

 

Философията, която следва през годините е не само привличане на повече клиенти в условията на конкуренция и пазарна икономика, но и улеснение за тях, предлагайки решения за всеки, спазвайки принципите за лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

Никер Транспорт работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Стерми се да поддържа доброто си име на българския и международен пазар, предлагайки гъвкави решения, съобразени с желанията на клиентите, разумни цени, добро качество и изпълнение на поетите ангажименти.


Разполага с екип от квалифицирани специалисти, отлични професионалисти, с богат опит, предлагащи на своите клиенти, дългосрочно партньорство, основано на стабилност и коректност.

 

Екипът от професоиналисти, работещ във фирмата, гарантира бързи и безпроблемни доставки на стоките и товарите, спазвайки уговорените срокове.

 

Чрез професионално отношение към своите клиенти и доставчици, поддържайки отлични партньорства, Никер Транспорт се наложи и утвърди, като лидер в транспортния бранш, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан превозвач.

 

Фирмата се стреми да бъде ефективно звено от веригата на международните доставки на своите клиенти, като за целта непрекъснато разширява предлаганите услуги.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, Никер Транспорт да се наложи като лидер в своя бранш. Радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


Никер Транспорт ЕООД - коректен и лоялен превозвач, Вашият доверен партньор.

 

Контакти

НИКЕР ТРАНСПОРТ ЕООД

Град Варна, Община Варна, ул. Капитан Петко Войвода 41
Телефон: 052603702
GSM: 0888232770, 0888232771
Интернет сайт: www.nikertransport.com

Галерия

Никер Транспорт ЕООД
Никер Транспорт ЕООД
Никер Транспорт ЕООД
Никер Транспорт ЕООД
Никер Транспорт ЕООД
Никер Транспорт ЕООД
Никер Транспорт ЕООД

Още Транспортни фирми в Община Варна

ДИСКОРДИА АД

ДИСКОРДИА АД, Варна

ДИСКОРДИА АД е създадена през 1992 година със седалище град Варна. Фирмата развива своята дейност в областта на транспорта и спедицията. Замнимава се с превоз на товари и различни

ЧЕФО ТРАНС ООД

ЧЕФО ТРАНС ООД, Варна

ЧЕФО ТРАНС ООД е фирма със седалище град Варна, ул. Отец Спиридон 56, вх. Д. Развива своята дейност в областта на транспорта и спедицията. Лицензиран автомобилен превозвач, извършв

ВИКТОРИ 13 ЕООД

ВИКТОРИ 13 ЕООД, Варна

ВИКТОРИ 13 ЕООД е фирма със седалище град Варна, бул. Вл. Варненчик 158, Автогара. Една от водещите транспортни фирми в България, извършваща превоз на пътници на територията на страната. &

МКС ЕООД

МКС ЕООД, Варна

МКС ЕООД е създадена през 2002 година със седалище град Варна.Развива своята дейност в областта на транспорта.Занимава се с международна спедиция и логистика.Спедиторска компания, извършваща автомо

Регистър на транспорта

ДЕСИ-АВТОЧАСТИ ЕООД, Варна

Фирмата се занимава с вътрешна и външна търговия на резервни части за леки и товарни автомобили. Търговско представителство, посредничество, агенство на български и чуждестранни търговци и граждани.

ДОМ НА КАМИОНА

ДОМ НА КАМИОНА, Варна

Дом на камиона, търговска марка чрез която оперира на пазара за авточасти фирма ХЕР 1 ЕООД, е позната на повечето хора, които са свързани по някакъв начин с бизнеса с товарни автомобили.Началото на де

ТЕРМИНАЛЕН ОПРЕАТОР ЕООД

ТЕРМИНАЛЕН ОПРЕАТОР ЕООД, Варна

Фирма Терминален Оператор ЕООД извършва вътрешен и международен автотранспорт на контейнери със специализирани контейнеровозни композиции, отговарящи на разнообразните изисквания на клиентите - триосн