Регистър на транспорта

НАВИБУЛ ХОЛДИНГ, Град Варна

Галерия

НАВИБУЛ ХОЛДИНГ
НАВИБУЛ ХОЛДИНГ
НАВИБУЛ ХОЛДИНГ
НАВИБУЛ ХОЛДИНГ
НАВИБУЛ ХОЛДИНГ
НАВИБУЛ ХОЛДИНГ
НАВИБУЛ ХОЛДИНГ

НАВИБУЛ ХОЛДИНГ
Информация

НАВИБУЛ ХОЛДИНГ

Навибул Холдинг АД работи на българския и международния пазар от 1991 година. За този период от време дружеството ни изгражда партньорски взаимоотношения с много фирми, асоциации и служби, както в България, така и в чужбина. Учредител е на Национално сдружение на българските спедитори, Българска морска камара, Асоциация на възпитаниците на Морско училище.
Непрекъснато променящите се изисквания в отношенията търговец – клиент изискват умения и способности за бърза преценка и предлагане на модерни решения, базирани на доказан опит. В тази връзка ние предлагаме висококачествено и професионално обслужване на нашите клиенти, съчетано с иновативност и лоялност.
Навибул Холдинг АД осъществява дейности в областта на транспорта, спедицията, проектирането, логистиката, туризма, строителството и дървообработването. Нашите служители имат знанията и опита, необходими за предлагането на квалифицирано съдействие в подкрепа на нашите клиенти.
Ще се радваме да обсъдим с Вас възможностите за взимноизгодно сътрудничество! Вие можете да се свържете с нас по телефон, факс или да ни пишете наелектронната поща.
Дейности:   
  • Транспорт и спедиция   
  • Строителство   
  • Дървообработване   
  • Туристически услуги   
  • Охранителна дейност

Контакти

НАВИБУЛ ХОЛДИНГ

Град Варна, Община Варна, ул. Хан Крум 23
Телефон: 052601900
Интернет сайт: 

Още Транспортни фирми в Община Варна

ЕМИР ТРАНС СПЕД

ЕМИР ТРАНС СПЕД, Варна

ЕМИР ТРАНС СПЕД е фирма със седалище град Варна, Западна промишлена зона, ул. Перла. Развива своята дейност в областта на транспорта и спедицията. Емир Транс Спед е автомобилен пре

Регистър на транспорта

ПЕРОТА ХОЛДИНГ ООД, Варна

ПЕРОТА ХОЛДИНГ ООД е основана през 1995 година със седалище град Варна, ул. Милосърдие 2. Развива своята дейност в областта транспорта. Специализирана фирма за туристически т