Регистър на транспорта

Маке Транс ООД, Град София

make trans

make trans, автобусен превоз на пътници от и за софия, безопасно пътуване с комфортни автобуси, безопасно пътуване с нови автобуси, комфортни пътнически превози софия, лицензирани автобусни превозни софия, лицензирани транспортни услуги софия, лоялен партньор и превозвач софия, маке транс оод, маке транс софия вашият превозвач, надежден партньор и превозвач софия, превоз на пътници по линия софия годеч, превоз на пътници по линия софия самоков, превоз на пътници с комфортни автобуси, превоз на пътници с луксозни автобуси, предпочитан транспортен превозвач в софия, препоръчан транспортен превозвач софия, препоръчана транспортна компания и превозвач софия, редовни автобусни превози до годеч, редовни автобусни превози до самоков

Маке Транс ООД
Информация

Маке Транс

Маке Транс ООД

Маке Транс ООД е учредена през 1991 година със седалище град София.

 

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, чиято дейност е насочена в областта на транспорта.


От основаването си до днес е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, преодолявайки предизвикателствата, наложени от пазарните и икономически условия в страната, предоставяйки висококачествени услуги, изцяло съобразени със законодателството на ЕС.


Извършва превоз на пътници по маршрутна линия София - Годеч и обратно. Автобусите по тази линия тръгват от гара Север в столицата.

 

Маке Транс осъществява и превоз на пътници по маршрутна линия София - Самоков, София - Сливница, София - Своге и обратно, като автобусите тръгват от гара Север на град София.

 

Разполага със собствен автопарк от лицензирани луксозни и комфортни автобуси марка Мерцедес Спринтер с 20, 21, 29 и 36 места.


Персоналът на фирмата се състои от квалифицирани специалисти, отлични професионалисти с богат опит, гарантиращи безопасно и комфортно пътуване.


Маке Транс предлага на своите клиенти удобно и безопасно пътуване с нови и луксозни автобуси, отговарящи на новите евро стандарти.

 

Стерми се да поддържа доброто си име на българския пазар, предлагайки гъвкави решения, съобразени с желанията на клиентите, разумни цени, добро качество и изпълнение на поетите ангажименти.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, Маке Транс да се наложи като лидер в своя бранш. Радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

 

Компанията се представлява от г-н Васил Божинов в качеството на Управител.

 

 

Маке Транс - надежден и лоялен партньор - Вашият превозвач!

 

Контакти

Маке Транс ООД

Град София, Община Столична, бул. Витоша 140
Телефон: 029530946
GSM: 0897809060, 0896554002, 0898645693
Факс: 029549151
Интернет сайт: 

Още Транспортни фирми в Община Столична

Регистър на транспорта

СКОРПИО 1 ЕООД, София

Скорпио 1 ЕООД е транспортна фирма, чието седалище е в град София, кв. Ботунец 1. Фирмата осъществява товаро-транспортни курсове в цялата страна и Гърция.