Регистър на транспорта

КУРТИТРАНС ЕООД, Град Силистра

бързи и качествени товарни превози силистра

бързи и качествени товарни превози силистра, бързи и качествени транспортни услуги силистра, куртитранс вашият транспортен партньор, куртитранс еоод, куртитранс силистра, международни транспортни услуги силистра, препоръчана транспортна компания силистра, силистра, спедиторска фирма силистра, транспорт на товари за чужбина силистра, транспортна фирма силистра, утвърдил се транспортен превозвач силистра, фирма за международен транспорт силистра, фирма за спедитиране на товари силистра

КУРТИТРАНС ЕООД
Информация

 

КУРТИТРАНС ЕООД е българска компания основа през 2007 година, със седалище село Калипетрово и офис в град Силистра.

 

Специализирана транспортна фирма, с предмет на дейност транспорт и спедиция, превоз на пратки и товари в страната и чужбина. Извършва превоз на комплексни групажни пратки.

 

КУРТИТРАНС ЕООД притежава голям опит в превоза на товари, предлага бързина, коректност и високо качеството на транспортните услуги. Предлага консултации във връзка с транспортните услуги. Разработва атрактивни оферти и оптимални транспортни схеми, съобразени с товарите и индивидуалните изисквания на отделните клиенти.

 

Разполага с авто парк от товарни автомобили отговарящи на съвременните европейски стандарти за международен транспорт, собствен автопаркинг, сервизна база и складови помощения, които се отдават под наем.

 

Предлага най - добрите варианти по отношение на цена - качество за транспорт и допълнителни услуги във връзка със специфичните изисквания на клиента.

 

Транспортната компания е с дългогодишни традиции в областта на транспорта, спечелила доверието на много клиенти, благодарение на своята точност и лоялност.

 

Разполага с екип от шофьори, с висока квалифиция, дългогодишен стаж и опит.

 

КУРТИТРАНС ЕООД извършва транспортирането на Вашата стока при изгодни условия и минимален риск, гарантирайки бърз и качествен превоз.

 

 

Транспортната компания се представлява от г-н Курти Иванов в качеството на Управител.

 

 

Контакти

ОЛТРАНС ЛОГИСТИК

Град Силистра, Община Силистра, ул. Шар планина 17
Телефон: 086820431

Галерия

Още Транспортни фирми в Град Силистра

КЕЙСИ ЕООД

КЕЙСИ ЕООД, Силистра

Красивият дунавски град Силистра е разположен в Севроизточния регион на България. В град Силистра е седалището на фирма Кейси ЕООД, създадена през 1991 година. Развива своята дейност в областта на тра

Регистър на транспорта

МАРТИ ТРАНС ЕООД, Силистра

Марти Транс ЕООД е фирма със седалище град Силистра. Развива своята дейност в областта на транспорта. Занимава се с товарен транспорт и спедиция. Предлага транспортни услуги