Регистър на транспорта

КРАСИМИР ДИМИТРОВ - 80 ЕООД, Град Бургас

КРАСИМИР ДИМИТРОВ - 80 ЕООД
Информация

КРАСИМИР ДИМИТРОВ - 80 ЕООД

КРАСИМИР ДИМИТРОВ - 80 ЕООД е фирма със седалище град Бургас.

 

Развива своята дейност в областта на транспорта. Занимава се с транспортни услуги, товаро - разтоварни и изкопни работи.

 

Разполага със съвремене автомобилен парк състоящ се от товарни автомобили, техника и машини, отговарящи на новите евро стандарти за превоз на товари.

 

Авто парка е попълнен от 23-тонен верижен багер HIDROMEK, модел HMK 220LC-3 . Машината е окомплектована със стрела тип моноблок и носач с дължина 2,9 метра, хидравлична линия за захранване на чук и кофа с обем 1,20 м³. Двигателят е добре познатия ISUZU Al-4HK1X с мощност 162 кс при 2000 оборота в минута, а хидравликата е доставена от Kawasaki.

 

КРАСИМИР ДИМИТРОВ - 80 ЕООД работи за своите клиенти, стреми се да задоволи нуждите и изискванията им, предоставяйки им висококачествени услуги.

 

Разполага с висококвалифициран екип, от отлични професионалисти с богат опит, които гарантират високото качество и безаварийна работа.

 

Прилагайки богатия си опит, знания и способност за управление на транспорта, КРАСИМИР ДИМИТРОВ - 80 ЕООД предлага бързи и качествени  услуги, съобразени с нужди на клиентите, което позволява на фирмата да реализира прогрес.

 

За времето на своето съществуване КРАСИМИР ДИМИТРОВ - 80 ЕООД се е наложила и утвърдила, като лидер в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

 

Контакти

КРАСИМИР ДИМИТРОВ - 80 ЕООД

Град Бургас, Община Бургас, кв. Банево, ул. Тракия 49
GSM: 0888451144

Още Транспортни фирми в Община Бургас