Регистър на транспорта

КРАСИМИР ДИМИТРОВ - 80 ЕООД, Град Бургас

КРАСИМИР ДИМИТРОВ - 80 ЕООД
Информация

КРАСИМИР ДИМИТРОВ - 80 ЕООД

КРАСИМИР ДИМИТРОВ - 80 ЕООД е фирма със седалище град Бургас.

 

Развива своята дейност в областта на транспорта. Занимава се с транспортни услуги, товаро - разтоварни и изкопни работи.

 

Разполага със съвремене автомобилен парк състоящ се от товарни автомобили, техника и машини, отговарящи на новите евро стандарти за превоз на товари.

 

Авто парка е попълнен от 23-тонен верижен багер HIDROMEK, модел HMK 220LC-3 . Машината е окомплектована със стрела тип моноблок и носач с дължина 2,9 метра, хидравлична линия за захранване на чук и кофа с обем 1,20 м³. Двигателят е добре познатия ISUZU Al-4HK1X с мощност 162 кс при 2000 оборота в минута, а хидравликата е доставена от Kawasaki.

 

КРАСИМИР ДИМИТРОВ - 80 ЕООД работи за своите клиенти, стреми се да задоволи нуждите и изискванията им, предоставяйки им висококачествени услуги.

 

Разполага с висококвалифициран екип, от отлични професионалисти с богат опит, които гарантират високото качество и безаварийна работа.

 

Прилагайки богатия си опит, знания и способност за управление на транспорта, КРАСИМИР ДИМИТРОВ - 80 ЕООД предлага бързи и качествени  услуги, съобразени с нужди на клиентите, което позволява на фирмата да реализира прогрес.

 

За времето на своето съществуване КРАСИМИР ДИМИТРОВ - 80 ЕООД се е наложила и утвърдила, като лидер в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

 

Контакти

КРАСИМИР ДИМИТРОВ - 80 ЕООД

Град Бургас, Община Бургас, кв. Банево, ул. Тракия 49
GSM: 0888451144

Още Транспортни фирми в Град Бургас

Регистър на транспорта

ФОРУМ ТРАНС ООД, Бургас

Форум Транс ООД е фирма, специализирана в извършването на транспортни и логистични услуги. Дружеството развива своята дейност както на територията на страната, така и в чужбина. Ком

ДЕККА - КОРАБНА АГЕНЦИЯ ПБ - РУБЕНОВ, ГАНЧЕВ, ДИНЕВ И СИЕ СД

ДЕККА - КОРАБНА АГЕНЦИЯ ПБ - РУБЕНОВ, ГАНЧЕВ, ДИНЕВ И СИЕ СД, Бургас

Декка - Корабна Агенция ПБ - Рубенов, Ганчев, Динев и сие СД е фирма със седалище град Бургас.Развиват своята дейност в областта на услугите. Фирмата се занимава с корабно агентиране.Корабните агент

ЕС ДЖИ ЕООД

ЕС ДЖИ ЕООД, Бургас

Фирма ЕС ДЖИ ЕООД е създадена през 2003 година, с предмет на дейност превоз на течни продукти в автоцистерни.Първите 4 години фирмата транспортира предимно в Турция, Румъния и Италия.След влизането

КАВКАЗ ТРАНС

КАВКАЗ ТРАНС, Бургас

Фирма КАВКАЗ - ТРАНС се занимава с международен транспорт и спедиция от Европа за Грузия, Армения, Азербайджан, Казахстан, Узбекистан.Фирмата разполага със собствен автопарк, състоящ се от бордови и х

Евро Виа ООД

Евро Виа ООД, Бургас

Евро Виа ООД е българска компания, учредена през 2007 година със седалище град Бургас, ж.к. Славейков, бл. 189, ет. 1, офис 15. Развива своята дейност в областта на транспорта и спедицията.

КАРГО ТРАНСЕКСПЕРТ ООД

КАРГО ТРАНСЕКСПЕРТ ООД, Бургас

Карго Трансексперт ООД е фирма със седалище град Бургас, ул. Алеко Богориди 59. Водеща компания, специализирана в областта на транспорта и спедицията. Извършва международни превози на стоки