Регистър на транспорта

КА ТРАНСПОРТ, Град София

КА ТРАНСПОРТ
Информация

КА ТРАНСПОРТ

КА Транспорт е фирма със седалище град София. Развива своята дейност в областта на транспорта. Предлага различни транспортни услуги, товарен транспорт, товарни превози в страната и чужбина, товарно такси, разносна дейност до 1500 килограма.

КА Транспорт е транспортната фирма, която предоставя на своите клиенти много повече от транспортни услуги, предоставя транспортни решения и посреща  специфичните им нужди от транспорт.

Извършва групиран транспорт в България, Гърция, Полша, Германия и страните в ЕС. КА Транспорт предлага на своите клиенти опцията за групиране на няколко товара за една дестинация, което позволява да намалят разходите си за транспорт при реализацията на различни видове стоки до различни дестинации в България и Европейски Съюз.

Фирмата извършва международни превози на стоки и товари и редовни транспортни линии по най - развитите дестинации на територията на България и Гърция. Редовните транспортни линии подържани от КА Транспорт, могат да ви бъдат полезни, ако имате редовни седмични или месечни пратки, с което да намалите разходите си за транспорт и дистрибуция.

КА Транспорт предлага на своите клиенти разносна дейност в град София и на територията на цялата страна, като организира вместо вас дистрибуцията на различни видове стоки, разнос на рекламни материали, фирмени подаръци и промоционални продукти. Фирмата ще изготви за Вас най - подходящия маршрут, като по този начин ще Ви спести излишни разходи и отнето време.

КА Транспорт предлага и услугата - товарно такси  в София.

Извършва хладилни превози на стоки в София, страната и ЕС.

Фирмата е ваш надежден партньор, на който може да разчитате за получаването на най - добрата услуга в индустрията. Екип от професионалисти с голям опит, ще Ви помогнат за взимането на вашите транспортни решения и развитието на вашият бизнес.

За извършване на транспортната си дейност КА Транспорт разполага с нови товарни и хладилни бусове до 1500 килограма.

КА Транспорт гарантира бърз и сигурен превоз на вашите пратки и товари, като така решава вашите транспортни проблеми.

Контакти

КА ТРАНСПОРТ

Град София, Община Столична, ул. Пловдивско поле № 11
Телефон: 024182764, 0892211675, 0895616613, 0899150817
Интернет сайт: 

Още Транспортни фирми в Община Столична

Регистър на транспорта

СКОРПИО 1 ЕООД, София

Скорпио 1 ЕООД е транспортна фирма, чието седалище е в град София, кв. Ботунец 1. Фирмата осъществява товаро-транспортни курсове в цялата страна и Гърция.