Регистър на транспорта

КАСТЕЛ ЕКСПОРТ ООД, Град Карлово

превоз на стоки и товари

превоз на стоки и товари, пътнически превози

КАСТЕЛ ЕКСПОРТ ООД
Информация

КАСТЕЛ ЕКСПОРТ ООД

Кастел Експорт ООД е със седалище град Карлово.

 

Развива своята дейност в областта на транспорта. Занимава се с превоз на пътници в община Карлово.

 

Кастел Експорт ООД започва транспортна дейност през 2000 година, след подписване на договор с Община Карлово за обществен превоз на пътници и спечелване на обществен търг.

 

В последствие компанията има подписани много договори за превоз на пътници с едни от най – големите компании в региона, като успява да завладее голям дял от пазара.

 

От началото през 2000 година, автобусите на Кастел Експорт ООД, са изминали милиони километри, превозвайки комфортно и безопасно хиляди пътници.

 

Понастоящем фирмата предлагаме пътно - транспортни услуги до няколко общини в Пловдивска област, по над петнадесет маршрута.


Кастел Експорт ООД разполага с автопарк, който включва седемдесет луксозни автобуса, предлагащи от петнадесет до петдесет и пет места. За доброто пътуване и комфорт на пътниците автобусите разполагат с климатици с индивидуални отвори за всеки пътник, с просторни прозорци, DVD с два и три монитора, AM/FM stereo/CD player, подлакътници и облегалки, индивидуално осветление над всяко място и индивидуално багажно отделение за всеки пътник.

 

Фирмата предлага транспортни услуги за превоз на ученици и работници, ученически и други екскурзии, сватби и корпоративни нужди.

 

Кастел Експорт ООД разполага и с над четиридесет и пет микробуса и камиони за превоз на различни стоки и товари.

 

 

Контакти

Къща КОКАЛСКО

Телефон: 033599100, 033599144, 033599111
Факс: 033599119
Интернет сайт: www.kastelexport.com

Галерия

Още Транспортни фирми в Град Карлово

Още Транспортни фирми в Община Карлово

КАСТЕЛ ЕКСПОРТ ООД

КАСТЕЛ ЕКСПОРТ ООД, Карлово

Кастел Експорт ООД е със седалище град Карлово. Развива своята дейност в областта на транспорта. Занимава се с превоз на пътници в община Карлово. Кастел Експорт ООД започва трансп