Регистър на транспорта

Кар Транспортер ЕООД, Град София

car transporter

car transporter, кар транспортер, кар транспортер еоод, кар транспортер еоод софия, качествени и надеждни автовозни превози софия, надеждни автовозни камиони софия, надеждни автовозни услуги софия, надеждни автотранспортни услуги за българия, надеждни автотранспортни услуги от и до българия, предпочитана фирма за превоз на автомобили софия, препоръчана фирма за превоз на автомобили софия, препоръчана фирма за транспорт на автомобили софия, професионални автовозни камиони софия, професионални автовозни превози софия, професионални автовозни услуги софия, професионални и надеждни автовозни камиони, професионални и надеждни автовозни услуги софия, фирма за превоз на автомобили софия, фирма за транспорт на автомобили софия

Галерия

Кар Транспортер ЕООД
Кар Транспортер ЕООД
Кар Транспортер ЕООД
Кар Транспортер ЕООД
Кар Транспортер ЕООД
Кар Транспортер ЕООД
Кар Транспортер ЕООД
Кар Транспортер ЕООД
Кар Транспортер ЕООД

Кар Транспортер ЕООД
Информация

Информация

Кар Транспортер ЕООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с дейност насочена в областта на транспорта.

 

През годините на съществуването си, компанията заема ключова роля на пазара за транспорт на автомобили. Утвърждава се като ефективен партньор на висок процент от бизнеса в България, спазвайки принципите в дейността си - лоялност, коректност и взаимно доверие.


Кар Транспортер ЕООД е един от лидерите на пазара в траснпорта на автомобили. Предлага цялостни решения за транспорт на автомобили, от техния внос до съхранението и разпределението на автомобилните доставки.

 

Посредством използването на сателитни системи и динамични map & guide системи се извършва контрол на всеки един превоз. Предоставя се възможност за проследяване прогреса на превоза, планиране на маршрута, както и изпращане и получаване на информация директно от шофьора.

 

Кар Транспортер ЕООД предлага на своите клиенти, дългосрочно партньорство, основано на стабилност и коректност. Гарантира бързи и безпроблемни доставки на автомобили, спазвайки уговорените срокове.

Логистичен център

 

Основният логистичен център на площ от 50 000 кв. м. е разположен на високо комуникативно място в град София, България и дава възможност да се съхряняват едновременно до 2500 автомобила автомобила, които да бъдат ефективно обработени.

 

Логистичният център покрива високи стандарти за сигурност, с 24-часово видео наблюдение и жива охрана. 

 

Предоставя възможност за извършване на важни за съхранението на автомобилите услуги, което помага да се поддъжа високото ниво на услугите по транспорт на автомобили.

 

Извършват се проверки на новопристигналите товари, за да се осигури качеството на транспорта. Фирмата разполага с необходимото оборудване за поддръжка на автомобилите, които съхранява в добро състояние, като захранване за акумулатори, станция за зареждане на електромобили, автомивка (вътрешна и външна) и др.

 

Контакти

Кар Транспортер ЕООД

Град София, Община Столична, НПЗ Изток, бул. Самоковско Шосе 1, на картата - ул. Абагар 22
Телефон: 024081238, 024081431
GSM: 0889429273
Интернет сайт: 

Още Транспортни фирми в Община Столична

Регистър на транспорта

СКОРПИО 1 ЕООД, София

Скорпио 1 ЕООД е транспортна фирма, чието седалище е в град София, кв. Ботунец 1. Фирмата осъществява товаро-транспортни курсове в цялата страна и Гърция.