Регистър на транспорта

Интертранс - Златко Илиев, Град Шумен

групажни превози шумен

групажни превози шумен, изгоден транспорт на товари за европа, интертранс златко илиев, интертранс златко илиев шумен, комплектни превозии шумен, контрол и проследяване на пратки, коректен транспортен партньор шумен, коректен транспортен превозвач шумен, международни товарни превози на добри цени, международни товарни превози шумен, предпочитан транспортен партньор шумен, препоръчан товарен превозвач шумен, препоръчан транспортен партньор шумен, препоръчана транспортна компания шумен, препоръчана фирма за международен транспорт, препоръчана фирма за транспорт в европа, товарни превози шумен, транспортни услуги шумен

Галерия

Интертранс - Златко Илиев
Интертранс - Златко Илиев
Интертранс - Златко Илиев
Интертранс - Златко Илиев

Интертранс - Златко Илиев
Информация

Интертранс - Златко Илиев

Интертранс - Златко Илиев - транспортни услуги шумен

 

Интертранс - Златко Илиев ЕООД е българска компания учредена през 1999 година със седалище град Шумен.

 

Водеща фирма в транспортния бранш, динамично развиваща се, пазарно ориентирана транспортна компания с обхват на дейност транспорт и спедиция.

 

Интертранс - Златко Илиев е фирма с дългогодишен опит, извършваща вътрешни и международни транспортни превози на стоки и товари на територията на страната и чужбина, логистични и спедиторски услуги.

 

Предлага транспортни услуги с високо качество на достъпни цени, удовлетворяващи клиентите.

 

Автопаркът на фирмата се състои от превозни средства, отговарящи на новите Европейски стандарти за извършване на международен превоз на товари.

 

Интертранс - Златко Илиев разполага с необходимите съоръжения за извършване за транспорт, обработка и съхранение на стоки с специфичен произход и изисквания за съхранение.

 

Автомобилната спедиция на фирмата включва транспорт на стоки от и до Полша, Литва, Латвия, Беларус, Словакия, Русия и други.

 

Интертранс - Златко Илиев е фирма с богат опит, предлагаща не само голям обем и разнообразие на транспортните и логистични услуги, но и оптимално съотношение между цена и качество, което затвърждава позициите и на лидер на транспортните пазари.

 

Благодарение на дългогодишното пазарно присъствие и на своята политика днес фирмата има стабилни позиции в областта на международния автомобилен транспорт с високообемни хенгери и изпълнява ежеседмични групажи от и до горепосочените държави.

 

Интертранс - Златко Илиев се стреми да предлага на своите клиентите възможно най - добрите услуги при изгодни цени и конкурентни срокове на доставка, удовлетворявайки всичките им изисквания.


Предлага консултации във връзка с транспортните услуги.


Разработва атрактивни оферти и оптимални транспортни схеми, съобразени с товарите и индивидуалните изисквания на отделните клиенти.

 

Фирмата е с дългогодишни традиции в областта на транспорта, спечелила доверието на много клиенти, благодарение на своята точност и коректност.

 

Разполага с екип от шофьори, с висока квалифиция, дългогодишен стаж и опит.

 

Интертранс - Златко Илиев извършва транспортирането на Вашата стока при изгодни условия и минимален риск, гарантирайки бърз и качествен превоз.

 

Фирмата се стреми да бъде ефективно звено от веригата на международните доставки на своите клиенти, като за целта непрекъснато разширява предлаганите услуги.

 

За времето на своето съществуване Интертранс - Златко Илиев се е утвърдила и наложила на пазара, като една от най - добрите транспортни фирми, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

 

Контакти

Интертранс - Златко Илиев

Град Шумен, Община Шумен, ул. Порек 75
GSM: 0899222202

Още Транспортни фирми в Община Шумен