Регистър на транспорта

ЕТ ПЕТЪР ДОДОВ-ДЕСОН 91, Град Самоков

бърз и качествен международен товарен превоз

бърз и качествен международен товарен превоз, десон 91 самоков, ет петър додов десон 91, качествени транспортни услуги самоков, коректен международен превозвач самоков, крепежни елементи за скелета самоков, международени товарни превози при изгодни условия, международени товарни превози с минимален риск, международни транспортни услуги самоков, петър додов десон 91 вашият партньор за работа, препоръчан транспортен превозвач самоков, производител на скелета за строителство, самоков, фирма за групажни превози самоков, фирма за международни транспортни услуги

ЕТ ПЕТЪР ДОДОВ-ДЕСОН 91
Информация

 

 

ЕТ ПЕТЪР ДОДОВ - ДЕСОН 91 е българска компания със седалище град Самоков.

 

Развива дейност в няколко направления, едно от които е международенен товарен транспорт.

 

Извършва международни товарни превози, предимно групажни пратки за Франция и страните от Европейския съюз.


ЕТ ПЕТЪР ДОДОВ - ДЕСОН 91 притежава голям опит в превоза на товари, предлага бързина, коректност и високо качеството на транспортните услуги. Предлага консултации във връзка с транспортните услуги. Разработва атрактивни оферти и оптимални транспортни схеми, съобразени с товарите и индивидуалните изисквания на отделните клиенти.


Разполага с авто парк от товарни автомобили отговарящи на съвременните европейски стандарти за международен транспорт.


Транспортната компания е с дългогодишни традиции в областта на транспорта, спечелила доверието на много клиенти, благодарение на своята точност и лоялност.

 

Разполага с екип от шофьори, с висока квалифиция, дългогодишен стаж и опит.

 

ЕТ ПЕТЪР ДОДОВ - ДЕСОН 91 извършва транспортирането на Вашата стока при изгодни условия и минимален риск, гарантирайки бърз и качествен превоз.

 

Друго направление на дейност, в което компанията се е утвърдила, е производството на скелета за строителството, производството на крепежни елементи и изделия за обезопасяване и укрепване на строителни скелета и съоръжения.

 

Произвежда основно два вида скелета - предпазни и укрепителни. Продукцията е предназначена предимно за Франция и по заявка и размери на клиента. Разполага със собствени транспортни средства за превоз на скелетата.

 

За времето на своето съществуване, ЕТ ПЕТЪР ДОДОВ - ДЕСОН 91 е фирма, наложила се като име с качествените и надеждни услуги и продукти, които предлага на своите клиенти и партньори.

 


Компанията се представлява от г-н Петър Додов в качеството му на Управител.

 

 

Контакти

ПЕТЪР ДОДОВ ДЕСОН 91 ЕТ

Град Самоков, Община Самоков, бул. Софийско шосе № 9
GSM: 0888418246

Галерия

Още Транспортни фирми в Град Самоков

ТРАНСПОРТКО ООД

ТРАНСПОРТКО ООД, Самоков

Транспортко ООД е основана през 1997 година.Развива своята дейност в областта на транспорта.Занимава се с международни товарни превози.Член е на Националното сдружение на българските превозвачи.Тр

ТРАНСПОРТИКО

ТРАНСПОРТИКО, Самоков

Транспортко ООД е основана през 1997 година.Развива своята дейност в областта на транспорта.Занимава се с международни товарни превози.Член е на Националното сдружение на българските превозвачи.Тр

Регистър на транспорта

БОЛДИТРАНС ЕООД, Самоков

Болдитранс ЕООД е фирма със седалище град Самоков. Развива своята дейност в областта на транспорта и спедицията. Извършва превоз на товари в стараната и чужбина. Притежава лиценз №