Регистър на транспорта

ЕТ Петър Додов - Десон 91, Град Самоков

бърз и качествен международен товарен превоз

бърз и качествен международен товарен превоз, десон 91 самоков, ет петър додов десон 91, качествени транспортни услуги самоков, коректен международен превозвач самоков, крепежни елементи за скелета самоков, международени товарни превози при изгодни условия, международени товарни превози с минимален риск, международни транспортни услуги самоков, петър додов десон 91 вашият партньор за работа, препоръчан транспортен превозвач самоков, производител на скелета за строителство, самоков, фирма за групажни превози самоков, фирма за международни транспортни услуги

ЕТ Петър Додов - Десон 91
Международен товарен транспорт

ЕТ Петър Додов - Десон 91 е съврененна, пазарно ориентирана българска компания със седалище град Самоков. 

 

Фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на бизнеса, предлагаща качествени решения с дейност насочена в няколко направления, едно от които е международенен товарен транспорт.

 

През годините до днес, ЕТ Петър Додов - Десон 91 заема ключова роля в международния транспорт на товари. Утвърждава се като ефективен партньор на висок процент от бизнеса в България, спазвайки принципите в дейността си - лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

Извършваме международени транспорти превози, предимно групажни пратки за Франция и страните от Европейския съюз, при спазване на действащите регламенти и режими. Притежава валиден лиценз за извършване на превоз в Европейския съюз.

 

Разполага с автопарк от товарни камиони, отговарящи на съвременните Евро стандарти за международен превоз, като непрекъснато инвестира в увеличаване на автомобиления парк и разширяване спектъра на предлаганите дейности и услуги.

 

 

ЕТ Петър Додов - Десон 91 извършва транспортни услуги при изгодни условия и минимален риск, гарантирайки бърз и качествен превоз. Разработва атрактивни оферти и оптимални транспортни схеми, съобразени с товарите и индивидуалните изисквания на отделните клиенти.

 

 

Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани шофьори, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност. Гарантират бързи и безпроблемни доставки на стоките и товарите, спазвайки уговорените срокове.

 

Транспортната компания се стреми да бъде ефективно звено от веригата на международните доставки на своите клиенти, като за целта непрекъснато разширява предлаганите услуги.

 


Компанията се представлява от г-н Петър Додов в качеството му на Управител.

  

Контакти

ЕТ Петър Додов - Десон 91

Град Самоков, Община Самоков, бул. Софийско шосе 9
GSM: 0888418246

Галерия

Още Транспортни фирми в Град Самоков

ТРАНСПОРТКО ООД

ТРАНСПОРТКО ООД, Самоков

Транспортко ООД е основана през 1997 година.Развива своята дейност в областта на транспорта.Занимава се с международни товарни превози.Член е на Националното сдружение на българските превозвачи.Тр

ТРАНСПОРТИКО

ТРАНСПОРТИКО, Самоков

Транспортко ООД е основана през 1997 година.Развива своята дейност в областта на транспорта.Занимава се с международни товарни превози.Член е на Националното сдружение на българските превозвачи.Тр

Регистър на транспорта

БОЛДИТРАНС ЕООД, Самоков

Болдитранс ЕООД е фирма със седалище град Самоков. Развива своята дейност в областта на транспорта и спедицията. Извършва превоз на товари в стараната и чужбина. Притежава лиценз №