Регистър на транспорта

ЕТ Ив Комерс - Иванил Велчев, Град Русе

iv komers

iv komers, iv komers ivanil velchev, бързи и качествени товарни превози русе, бързи и качествени транспортни услуги русе, ет ив комерс иванил велчев, ив комерс, ив комерс иванил велчев, ив комерс иванил велчев русе, коректен и експедитивен превозвач русе, коректен и експедитивен спедитор русе, коректен транспортен превозвач русе, коректна транспортна фирма русе, коректна фирма за международен превоз на товари, коректна фирма за международни товарни превози, международни транспортни услуги русе, предпочитан транспортен превозвач русе, предпочитана транспортна компания русе, препоръчан транспортен превозвач русе, препоръчана транспортна компания русе, препоръчана транспортна фирма русе, препоръчана фирма за международен превоз на товари, препоръчана фирма за международни товарни превози, транспортна фирма със собствен автопарк русе, транспортна фирма със собствен сервиз русе, транспортни услуги до германия и белгия, транспортни услуги до полша и чехия, транспортни услуги до холандия и дания, фирма за международен превоз на товари русе, фирма за международни товарни превози русе, фирма за международни транспортни услуги русе, фирма за товарни превози русе

ЕТ Ив Комерс - Иванил Велчев
Информация

ЕТ Ив Комерс - Иванил Велчев

ЕТ Ив Комерс - Иванил Велчев Русе - международен транспорт

 

ЕТ Ив Комерс - Иванил Велчев е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания с дългогодишни традиции и утвърдени позиции в областта на сухопътния международен транспорт на товари.


Седалището на компанията е в град Русе, където се помещава Централата с основната административна и сервизна част.


Създадена през през 1993 година, Ив Комерс се е наложила през годините с усърдната и упорита работа, спечелила доверието на много фирми. Благодарение на своята точност и коректност към клиентите, дружеството е предпочитан партньор за работа.


Извършва международен транспорт по релации в рамките на Европейския съюз при спазване на действащите регламенти и режими.


Ив Комерс предлага бързи и срочни доставки от и за България и Европейския съюз.


От 1999 г. извършва международни транспортни услуги с релации от и до Германия, Белгия, Холандия и Дания.


Ив Комерс притежава качеството на транспортен агент и извършва спедиция на стоки и товари за български и чуждестранни клиенти.


Притежава валиден лиценз за извършване на превоз в Европейския съюз.


Ив Комерс разполага с две собствени бази. Базата в България, се намира на лесно и стратегическо място - на входа на град Русе и включва тир паркинг, снабден с мотокар за товаро-разтоварна дейност, специализиран сервиз за камиони и склад, улесняващ групирането на товари. Базата в Германия е близо до Хамбург и разполага със складове, отговарящи на изискванията за съхранение на стоки от различен вид, с открита част за паркоместа.


Автомобилният парк се състои от 10 броя 13,60 бордови композиции Volvo, клас евро 6.

Разполага с различни видове ремаркета, които са подходящи за осъществяване на превози на бордови, открити, контейнерни, насипни и извънгабаритни товари и товари по ADR.


Транспортната компания непрекъснато инвестира в увеличаване на автомобиления парк и разширяване спектъра на предлаганите дейности и услуги.


Богатият опит, натрупан през годините години, точността и коректността в обслужването, печели доверието и сътрудничество на много български и европейски компании.


Ив Комерс предоставя професионални транспортни и спедиторски услуги, като стриктно следи за оптимизацията и контрола върху извършените доставки.


Клиентите и партньорите високо ценят експедитивността, коректността, надеждността и отлично платежно поведение на фирмата.


Ив Комерс се е наложила и утвърдила, като лидер в транспортния бранш, радва се на добър авторитет и постоянни клиенти.


Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Транспортната компания се стреми да бъде ефективно звено от веригата на международните доставки на своите клиенти, като за целта непрекъснато разширява предлаганите услуги.


Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност. Гарантират бързи и безпроблемни доставки на стоките и товарите, спазвайки уговорените срокове.


Посредством иновации в работата и лоялност към клиенти и партньори, Ив Комерс е сред водещите транспортни компании на българския пазар.


Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на компанията.


Ив Комерс - Вашят бизнес партньор - Доверете ни се, ние работим за Вас!


Компанията се представлява от г-н Иванил Велчев в качеството на Управител.

 

  

Контакти

ЕТ Ив Комерс - Иванил Велчев

Град Русе, Община Русе, ул. Сърнена гора 35 А
Телефон: 082240239
GSM: 0888813596
Факс: 082240239
Интернет сайт: ivkomers.eu

Галерия

Още Транспортни фирми в Град Русе

ШАНС 99

ШАНС 99, Русе

ШАНС 99 ООД е дружество, което предлага на своите клиенти транспортни услуги: Автобусен транспорт на пътници;Вътрешноградски и междуселищен транспорт в района на Русе;Вътрешноградските автобу

ОБЩИНА РУСЕ

ОБЩИНА РУСЕ, Русе

Община Русе се намира в Северния регион на България. Разположена е на високия десен бряг на река Дунав и граничи с общините Сливо Поле, Вятово, Иваново и Кубрат. Центърът на Общината е град Русе. Той

РУСЕДЕСПРЕД

РУСЕДЕСПРЕД, Русе

Фирма “РУСЕДЕСПРЕД” ООД е основана през 1991 година от екип професионалисти в областта на складирането и логистиката. Динамичното развитие на фирмата й отрежда място сред лидерите в бранша

РУСЕДЕСПРЕД ООД

РУСЕДЕСПРЕД ООД, Русе

Транспортно-спедиторско обслужване на всички товари (вкл. контейнери) на клиента до и от вътрешността на страната и преминаващи през граничните пунктове с всички видове транспорт - автомобилен, воден

БУЛМАРКЕТ ДМ ООД

БУЛМАРКЕТ ДМ ООД, Русе

Булмаркет ДМ ООД е частна компания, регистрирана през 1996 г. За кратък период от време, фирмата се утвърди като един от най–големите търговци на едро на газ пропан – бутан. От 2001 г. раб