Регистър на транспорта

ЕМИР ТРАНС СПЕД, Град Варна

емир транс спед варна

емир транс спед варна, международни превози на товари, превоз на товари, товарен транспорт варна, транспортни услуги варна

ЕМИР ТРАНС СПЕД
Информация

ЕМИР ТРАНС СПЕД

ЕМИР ТРАНС СПЕД е фирма със седалище град Варна, Западна промишлена зона, ул. Перла.

 

Развива своята дейност в областта на транспорта и спедицията.

 

Емир Транс Спед е автомобилен превозвач, лидер в своята област, извършващ вътрешни и международни транспортни превози на стоки и товари на територията на страната и чужбина.

 

Траспортеният отдел на фирма Емир разполага с изключително добре организиран и поддържан автомобилен парк, с който осъществява вътрешен и международен транспорт, логистика и спедиция.

 

Автопаркът на фирмата се състои от превозни средства, отговарящи на новите Европейски стандарти за извършване на международен превоз на товари.

 

Емир Транс Спед предлага транспортни услуги с високо качество на достъпни цени, удовлетворяващи клиентите.


Успехът на фирмата се основава на способността да бъдат изградени и укрепени трайни връзки с клиентите, задоволявайки изцяло техните нужди.

 

Емир Транс Спед е фирма с богат опит, предлагаща не само голям обем и разнообразие на транспортните и логистични услуги, но и оптимално съотношение между цена и качество, което затвърждава позициите и на лидер на транспортните пазари.

 

Екипът от професоиналисти, работещ във фирмата, гарантира бързи и безпроблемни доставки на стоките и товарите, спазвайки уговорените срокове.

 

Емир Транс Спед се стреми да бъде ефективно звено от веригата на международните доставки на своите клиенти, като за целта непрекъснато разширява предлаганите услуги.

 

Чрез професионално отношение към своите клиенти, поддържайки отлични партньорства, Емир Транс Спед се наложи и утвърди, като една от най - добрите фирми в транспортния бранш, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан превозвач.

 

ЕМИР ТРАНС СПЕД - коректен и лоялен превозвач, Вашият доверен партньор !

 

 

КОНТАКТИ

ЕМИР ТРАНС СПЕД


град Варна
Западна промишлена зона
Вътрешен транспорт и спедиция :
Мобилен - 0896754480
e-mail - mehanik@emir.bg
Международен транспорт и спедиция :
Мобилен - 0882122434
e-mail - emir.speditor@emir.bg

 

Контакти

ЕМИР ТРАНС СПЕД

Град Варна, Община Варна, Западна промишлена зона, ул. Перла
GSM: 0896754480, 0882122434
Интернет сайт: 

Още Транспортни фирми в Град Варна

Регистър на транспорта

ПЕРОТА ХОЛДИНГ ООД, Варна

ПЕРОТА ХОЛДИНГ ООД е основана през 1995 година със седалище град Варна, ул. Милосърдие 2. Развива своята дейност в областта транспорта. Специализирана фирма за туристически т