Регистър на транспорта

Експресо АД, Град София

бързи и качествени куриерски услуги

бързи и качествени куриерски услуги, доставка на тежките и нестандартни пратки, доставката на акцизни стоки и данъчен склад, европалети хладилни и карго превози, екпресно карго, експресни куриерски услуги, експресни куриерски услуги и карго транспорт, експресни куриерски услуги на достъпни цени, експресо ад, консолидиране на контейнерни пратки, куриер тежка категория, куриерски услуги и транспорт, неуниверсални пощенски услуги, обработката и доставката на специфични стоки, опаковане на товари, опаковки и опаковане на товари, предпочитана фирма за карго транспорт, предпочитана фирма за куриерски услуги, препоръчана фирма за карго транспорт, препоръчана фирма за куриерски услуги, складиране и дистрибуция, складиране комисиониране експедиране на стоки, спедиционни транспортни услуги и решения, транспорт на стоки до всяка точка на страната, фирма за доставката на акцизни стоки, фирма за международни превози и карго

Експресо АД
Информация

Експресо АД

Експресо АД - експресни куриерски услуги и карго транспорт

 

Експресо АД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с дейност насочена в извършване на експресни куриерски услуги и карго транспорт на територията на страната.

 

През годините на съществуването си, компанията се утвърждава като ефективен партньор на висок процент от бизнеса в България, спазвайки принципите в дейността си - лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

Експресо АД е един от лидерите на пазара, създавайки първия и единствен по рода си Тежък куриер - доставка на палети експресно.

 

Фирмата предлагат складиране в логистичните си бази в София и Стара Загора, където освен стандартните услуги по склад и комисиониране, предлага и складиране в хладилни помещения. Разполага със складове с постоянен температурен режим, подходящи за лекарства, лекарствени и хранителни продукти и други термолабилни стоки.

 

Разполага със специално обучен за складиране и комисиониране персонал, който приема и обработва подадените от клиентите поръчки, грижи се и за тяхното своевремнно експедиране към крайни получатели.

 

Експресо АД предлага разнообразни транспортни и логистични решения за Вашия бизнес, както и специално разработени схеми според индивидуалните Ви изисквания.

 

Разполага със собствен автомобилен парк и мрежа от офиси и представители в градовете: Благоевград, Ботевград, Бургас, Бяла, Варна, Видин, Враца, Велико Търново, Добрич, Дупница, Габрово, Гоце Делчев, Казанлък, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Пазарджик, Петрич, Плевен, Пловдив, Русе, Силистра, Сливен, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол, чрез които обслужва територията на страната.

 

Експресо АД предлага на своите клиенти, дългосрочно партньорство, основано на стабилност и коректност.

 

 

Услуги

Експресо АД - експресни куриерски услуги и карго транспорт

 

Посредством своята лоялност към клиенти и партньори, Експресо АД се наложила и утвърдила като една от водещите компании в областта на експресните куриерски услуги и карго транспорта в страната.

 

Предлага услуги, напълно задоволяващи предпочитанията и изискванията на клиентите, с високо качество, на достъпни цени.

 

Куриерски услуги - градски и междуградски куриер

 

eXpresso - транспорт на стоки до всяка точка на страната, както и опции за ускорено изпълнение на поръчки и гарантирани прозорци за доставки. Транспортиране на обемни пратки и организиране на обратна логистика. eXpresso използва модерни електронни системи и уеб-базиран софтуер, осигуряващ възможност за постоянен мониторинг и контрол на услугите.


Куриерски Карго Услуги
Обработка и доставка на стоки, тежките и нестандартни пратки независимо от техните размери.

 

Експрес: гарантирана доставка в рамките на същия работен ден
Премиум Стандарт: доставка в рамките на 24 часа от приемане на пратката
Стандарт: доставка в рамките на два работни дни

 

ТРАНСПОРТНИ РЕШЕНИЯ

 

Транспортни услуги - европалети, хладилни и карго превози

 

E-SPED - пълна гама от спедиционни и транспортни услуги и решения, покриващи всички възможни нужди на бизнеса.

 

Сухопътните транспортни услуги, предлагани от E-SPED, дават възможност за комбинирано управление, обработка и транспорт на стоки и товари с многобройните други опции - въздушен и морски транспорт, логистични услуги и организационно планиране на комбинирани процеси.


Консолидиране

Комбиниране на стоки и товари, доставени от няколко различни доставчици или производители, в един и същ контейнер или камион. След разтоварване на стоката, всяка отделна пратка ще бъде доставена към нейният получател.

 

Въздушно Карго - приоритетен достъп до въздушно карго на конкурентни цени.

 

Морски Транспорт
Експресо е в състояние да осигури идеалният вариант за консолидиране на контейнерни пратки, като същевременно съблюдава сроковете и следи за качественото изпълнение на всички етапи от осъществяване на услугата.

 

Превоз на комплектни контейнери
Относно контейнерните превози, E-SPED комбинира натрупаният до момента опит с мрежата от контакти и партньори, гарантиращи отличното качество на предоставената транспортна услуга, независимо от избраната дестинация или сложността на поставената задача.

 

Пристанищна Спедиция
Екип от специалисти на Експресо се грижи за всички дейности, свързани с обработка на стоките на пристанището - контейнеризация и деконтейнеризация, извършване на вътрешни доставки и други специфични дейности, зависещи от естеството на товарите.

 

СКЛАДОВА ЛОГИСТИКА


Складиране и съхранение на стоки в логистичните комплекси на Експресо.


Товарно-Разтоварни операции


Допълнителни услуги
Етикетиране на стоки, отпечатване и поставяне, мулти-пакети, поставяне на инструкции за употреба или рекламни брошури. Връщане и управление на рекламации.


Данъчен Склад
E-LOGISTICS разполага с данъчен склад, който дава възможност на всички клиенти на компанията да получават, складират и изпращат стоки, попадащи под режим на отложено плащане на акциз.

 

Екипът на EXPRESSO е специализиран в доставката на акцизни стоки, подлежащи на специфичен ред на обработка:

 

  • Алкохол и алкохолни напитки

 

  • Тютюневи изделия

 

  • Продукти с висока стойност и/или специфично предназначение

 

  • Медицински продукти, консумативи и лекарства


Ако желаете повече сигурност, може да се възползвате от опцията за допълнително застраховане при доставка.

 

Контакти

Експресо АД

Град София, Община Столична, НПЗ Запад - Казичане, ул. Видрица 7
Телефон: 070019700, 029034482, 029034476
GSM: 0884320692
Факс: 029034494
Интернет сайт: expresso.bg

Галерия

Експресо АД
Експресо АД
Експресо АД
Експресо АД
Експресо АД
Експресо АД
Експресо АД
Експресо АД
Експресо АД
Експресо АД
Експресо АД

Още Транспортни фирми в Община Столична

Трансленд ООД

Трансленд ООД, София

ТРАНСЛЕНД ООД е българска фирма, специализирана в областта на международните превози. Централният офис на фирмата е в София, с представителства в градовете Варна и Пловдив. Свои пред

Регистър на транспорта

АУТОПАРК - КОЛИ ПОД НАЕМ, София

АУТОПАРК - КОЛИ ПОД НАЕМ е фирма със седалище град Сифия. Развива дейност в областта на авто услугите. АУТОПАРК предлага удобство и сигурност при наемане на кола, за да пътува

ДЕЛАМОД БЪЛГАРИЯ

ДЕЛАМОД БЪЛГАРИЯ, София

Delamode Bulgaria е фирма за международна спедиция (комплектни и групажни товари), която предлага на своите клиенти професионално обслужване и всякакъв вид превоз на стоки: • Международен

ДСВ РОУД

ДСВ РОУД, София

DSV ROAD Ltd. / ДСВ РОУД ЕООД е част от международната логистична група DSV, създадена чрез сливането на DFDS Transport - Дания и Royal Frans Maas - Холандия. Създадена през

Регистър на транспорта

ХЕРМЕС ИНТЕРНАЦИОНАЛ ЕООД, София

ХЕРМЕС ИНТЕРНАЦИОНАЛ ЕООД е фирма със седалище град София, бул. Македония № 30. Развива своята дейност в областта на транспорта и спедицията. Фирмата е с дългогодишен опит, занимав

ТАНИ 97 ООД

ТАНИ 97 ООД, София

Rent a car - резервационна система за коли под наем в цяла България:Търсите Автомобили под наем в БългарияОфисите ни са отворени всеки ден от 09:00 до 18:00 ч. Най-голямата резервационна &nbs

ПОЛИ-БЕРШ ЕООД

ПОЛИ-БЕРШ ЕООД, София

ПОЛИ - БЕРШ ЕООД е създадена през 1994 година със седалище град София, кв. Горна Баня, ул. Подлозище № 22. Развива своята дейност в областта на транспорта и спедицията. Извършва пр