Регистър на транспорта

ЕВРОПА ТРАНС ЕООД, Село Црънча

европа транс еоод

европа транс еоод, транспортни услуги в турция и европа, сигурна транспортна фирма в пазарджик, фирма за експресни превози, бързи и надеждни международни превози, фирма за международни превози, международни превози на товари в европа

ЕВРОПА ТРАНС ЕООД
Информация

ЕВРОПА ТРАНС ЕООД

ЕВРОПА ТРАНС е еднолично дружество създадено през 1998 година, което се управлява от собственика Илия Влашки.


Дейността на фирмата е международен и експресен превоз на товари от Турция за всички Европейските държави и вътрешно европейски транспорт.

 

 

До момента разполагаме с над 100 различни по вид превозни средства, част от които са:

 

  • 15 бр. високообемни превозни средства специално оборудвани за превоз на текстил тип дрехарки. – 115 м3.;
  • Над 50 бр. автомобили с ремаркета тип Мегатрейлър – 100 м3.;
  • Над 20 бр. стандартни ремаркета;
  • 20 бр. стандартни влекача, които работят и влачат други ремаркета в Европейския съюз.

 

Фирмата разполага с СЕМТ / EКМТ разрешителни, които се използват при превоз до трети страни
Персоналът на ЕВРОПА ТРАНС е с общ брой от 180 служители, с 10 служители, включително мениджъри, счетоводители, спедитори, 160 водачи и 10 механици, работещи в собствената база на компанията.
ЕВРОПА ТРАНС разполага със собствен офис в гр. Пазарджик България, с разгъната застроена площ 1210 кв.м., застроена площ 810кв.м. и земя 5512 кв.м.


Сервизната база на ЕВРОПА ТРАНС е с площ 25,000кв.м. от които с разгъната застроена площ е 2000кв.м. Сервизната база се намира в район на 10км от гр. Пазарджик в село Црънча. Тя включва своя собствена бензиностанция, автомивка за камиони, складова база и сервиз, всичко това осигурява цялостно обслужване и поддръжка на автомобилите.


ЕВРОПА ТРАНС ще продължи да се развива като инвестира в разширяването на автопарка. Дружеството се стреми все повече да задоволи пазарните потребности, като непрекъснато допълва предлагания от нас пакет услуги.


Нашата компания е заинтересована в разширяването на работните контакти с нови клиенти, които имат необходимост от транспортни услуги на взаимоизгодна основа.

Контакти

ЕВРОПА ТРАНС ЕООД

Село Црънча, Община Пазарджик, община Пазарджик, Област Пазарджик.
Телефон: 034441330, 034448691
GSM: 0887443114
Факс: 034990283
Интернет сайт: europatransbg.com

Галерия

Още Транспортни фирми в Община Пазарджик

ЕВРОПА ТРАНС ЕООД

ЕВРОПА ТРАНС ЕООД, Црънча

ЕВРОПА ТРАНС е еднолично дружество създадено през 1998 година, което се управлява от собственика Илия Влашки. Дейността на фирмата е международен и експресен превоз на товари от Турция за всички Евро