Регистър на транспорта

Еврокрис ЕООД, Град Плевен

еврокрис еоод

еврокрис еоод, еврокрис еоод плевен, изгоден транспорт на товари плевен, качествени спедиторски услуги плевен, качествени транспортни услуги плевен, комплектни товарни превози плевен, коректен транспортен превозвач плевен, лицензиран транспортен агент плевен, лицензиран транспортен превозвач плевен, лицензирана спедиторска компания плевен, международни товарни превози плевен, наложила се спедиторска фирма плевен, предпочитан транспортен партньор плевен, препоръчан товарен превозвач плевен, препоръчан транспортен агент плевен, препоръчан транспортен партньор плевен, препоръчана транспортена компания плевен, спедиторска дейност и услуги плевен, спедиторска и транспортна дейност плевен, специализирана спедиторска компания плевен, товарни превози плевен, транспорт и спедиция плевен, транспортни и спедиторски услуги плевен, транспортни услуги плевен, фирма за товарни превози плевен

Еврокрис ЕООД
Информация

ЕВРОКРИС ЕООД

Еврокрис ЕООД - Плевен

 

Еврокрис ЕООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с дейност насочена в областта на транспорта и спедицията.

 

От основаването си до днес е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, преодолявайки предизвикателствата, наложени от пазарните и икономически условия в страната, предоставяйки висококачествени услуги, изцяло съобразени със законодателството на ЕС.

 

Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки бизнес, спазвайки принципите в дейността си - лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

Еврокрис е специализирана спедиторска компания, организираща превоз на цели и частични товари на територията на България и в страните от Европа и Азия основно с автомобилен транспорт.

 

При необходимост от друг вид транспорт - железопътен, въздушен, воден или с контейнери, след обстойно проучване, на клиентите се предлага най - добрия вариант в съотношение оптимална цена и срокове за доставка.

 

Еврокрис осигурява превозването на цели и частични пратки между различни отправни и получаващи пунктове на България и страните от Европа и Азия.


Автопаркът включва превозни средства, отговарящи на новите Европейски стандарти за извършване на международнен превоз на товари.


Благодарние на богатия и дългогодишен опит в сферата на товарния транспорт Еврокрис гарантира висококачествено професионално обслужване, съобразено с нужди и изисквания на своите клиенти.

 

Еврокрис ЕООД - Плевен

 

 
Спедиторската дейност на Еврокрис ЕООД обхваща няколко етапа:

 

  • Пълно и задълбочено запознаване с естеството на товара и специфичните изисквания за безопасното му транспортиране

 

  • Консултиране за начина на опаковане и подготовка на отделните транспортни единици

 

  • Необходими за транспорта документи

 

  • Специфични изисквания при транспортирането

 

  • Оптимален вариант за натоварване

 

  • Ценова политика

 

  • При поискване от страна на възложителя осигурява застраховане на товара.

 

Философията, която следва през годините е не само привличане на повече клиенти в условията на конкуренция и пазарна икономика, но и улеснение за тях, предлагайки решения за всеки, спазвайки принципите за лоялност, коректност и взаимно доверие.


Еврокрис работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


Стерми се да поддържа доброто си име на българския и международен пазар, предлагайки гъвкави решения, съобразени с желанията на клиентите, разумни цени, добро качество и изпълнение на поетите ангажименти.


Разполага с екип от квалифицирани специалисти, отлични професионалисти, с богат опит, предлагащи на своите клиенти, дългосрочно партньорство, основано на стабилност и коректност. Гарантирайки бързи и безпроблемни доставки на стоките и товарите, спазвайки уговорените срокове.


Чрез професионално отношение към своите клиенти и доставчици, поддържайки отлични партньорства, Еврокрис се наложи и утвърди, като лидер в транспортния бранш, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан превозвач.


Фирмата се стреми да бъде ефективно звено от веригата на международните доставки на своите клиенти, като за целта непрекъснато разширява предлаганите услуги.


Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, Еврокрис да се наложи като лидер в транспортния бранш. Радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


Работи в услуга на своите клиенти, като спазва максимата, че: Най-добрата реклама за дейността е ДОВОЛНИЯТ КЛИЕНТ!

 

Еврокрис ЕООД - коректен и лоялен превозвач, Вашият доверен партньор!

Контакти

ЕВРОКРИС ЕООД

Град Плевен, Община Плевен, ул. Вардар 27, вх. А, ап. 11
Телефон: 064831553, 064842058, 064834031
GSM: 0889612683, 0888527543
Факс: 064842175
Интернет сайт: www.eurokris.com

Галерия

Еврокрис ЕООД
Еврокрис ЕООД
Еврокрис ЕООД
Еврокрис ЕООД
Еврокрис ЕООД
Еврокрис ЕООД
Еврокрис ЕООД

Още Транспортни фирми в Град Плевен

М - ТРАНС ЕООД

М - ТРАНС ЕООД, Плевен

М-Транс е една от водещите фирми в областта на обработката и превозите на насипни товари. Фирмата разполага с 3- и 4-осни самосвали до 21 куб. м., самосвални полуремаркета тип „гондола” до

СЪНИ КО ООД

СЪНИ КО ООД, Плевен

СЪНИ КО ООД е фирма за туристически транспорт. Основна дейност на фирмата е автобусен транспорт на туристи в страната и чужбина. Фирмата разполага с туристически автобуси, оборудвани

КОМЕТА - 07 ЕООД

КОМЕТА - 07 ЕООД, Плевен

Фирма KOMETA - 07 ЕООД създадена през 1997 г. в гр. Плевен като фирма за международен транспорт. Предпочитаните релации на фирмата са следните:- Сърбия- Словения- Хърватска- Босна и Херцегови