Регистър на транспорта

ДИСКОРДИА АД, Град Варна - Железопътен, контейнерен и въздушен транспорт

Галерия

ДИСКОРДИА АД
ДИСКОРДИА АД
ДИСКОРДИА АД
ДИСКОРДИА АД
ДИСКОРДИА АД

ДИСКОРДИА АД
Железопътен, контейнерен и въздушен транспорт

ДИСКОРДИА АД

 

Специализираният отдел Железопътни превози е създаден през 1998 година във Варна. Неговото стратегическо значение се обуславя от близостта на града до Фериботния комплекс, което ни дава възможност за непосредствен контрол върху товаропотока от и за ОНД чрез фериботните линии Варна - Иличевск - Поти / Батуми и новооткритата фериботна линия Кавказ - Варна.


Директните договори на отдела с утвърдени компании в областта на международния железопътен и морски транспорт ни позволяват разработването на оптимални транспортни схеми за превози по териториите на Европа, ОНД и Близкия Изток.


В съответствие със съвременните изисквания към пазара на спедиторски услуги, отдел Железопътни превози осигурява на клиентите си висококачествено обслужване и професионализъм, включително безплатни консултации и информация за движението на вагоните.


Отдел Железопътни превози разполага със свои представители и специалисти в офисите на Дискордиа в София и Иличевск.Железопътният транспорт на Дискордиа, ще Ви осигури намаляване на транспортните разходи и разширяване на търговските възможности, като гарантира сигурност и спокойствие.

 

Дейности :

 

 • Железопътни и комбинирани превози
 • Превоз на извънгабаритни и акцизни товари
 • Реекспедиция
 • Пристанищна спедиция
 • Митническо представяне
 • Карго застраховки

 

КОНТЕЙНЕРЕН И ВЪЗДУШЕН ТРАНСПОРТ

Отдел Контейнерни и въздушни превози е обособен като част от офиса на Дискордиа в София и обслужва товари по всички дестинации в Европа, Азия, Африка и Северна Америка.


Отделът има договорни взаимоотношения за ексклузивно обслужване в сферата на международния транспорт с големи български и чуждестранни линейни агенти, фирми и предприятия, които играят решителна роля при определяне на структурата на българската, а и Европейската икономика.

 

Политиката на отдел Контейнерни превози е насочена към установяване и разширяване на контактите с фирми, чиято дейност е внос - износ като се акцентира на акуратността, бързината и качеството на извършваните услуги.


Отделът предлага на клиентите си и следните допълнителни услуги:

 

 • Митническо обслужване от името на своите контрагенти в цяла България. 
 • Претоварване на стоката от контейнери на бордови автомобили. 
 • Предоставяне на банкова гаранция за обмитяване на контейнери на вътрешна митница. 
 • Възможност за застраховане на товара от името и за сметка на товародателя. 
 • Организиране на групажни контейнерни превози от и за Близкия и Далечния Изток, Европа, САЩ и Австралия. 
 • Пълна и професионална консултация свързана с транспортирането на Ваша стока с автомобилен и/или железопътен транспорт.

 

Контакти

ДИСКОРДИА АД

Град Варна, Община Варна, бул. Янош Хуняди 6, Бизнес център Мейкър, офис 201
Телефон: 052730480, 052730520, 028922922
Факс: 052730520
Интернет сайт: 

Още Транспортни фирми в Община Варна

ЕМИР ТРАНС СПЕД

ЕМИР ТРАНС СПЕД, Варна

ЕМИР ТРАНС СПЕД е фирма със седалище град Варна, Западна промишлена зона, ул. Перла. Развива своята дейност в областта на транспорта и спедицията. Емир Транс Спед е автомобилен пре

Регистър на транспорта

ПЕРОТА ХОЛДИНГ ООД, Варна

ПЕРОТА ХОЛДИНГ ООД е основана през 1995 година със седалище град Варна, ул. Милосърдие 2. Развива своята дейност в областта транспорта. Специализирана фирма за туристически т