Регистър на транспорта

ДИСКОРДИА АД, Град Варна - Автомобилен транспорт

Галерия

ДИСКОРДИА АД
ДИСКОРДИА АД
ДИСКОРДИА АД
ДИСКОРДИА АД
ДИСКОРДИА АД

ДИСКОРДИА АД
Автомобилен транспорт

ДИСКОРДИА АД

Отделът за автомобилна спедиция във Варна е открит през 1995 година, а отдела в град София през 1996 година, като всеки отдел разполага с екип от седем до десет спедитора.

 

Обслужвани дестинации - Италия, Германия, Холандия, Белгия, Англия, Ирландия, Франция, Испания, Полша, Украйна, Русия, Казахстан и останалите държави от Западна и Централна Европа, Балканите, ОНД и Азия.


Отделите за автомобилна спедиция на Дискордиа предлагат транспорт на стоки от и до всички точки на Европа. Благодарение на дългогодишното пазарно присъствие и на своята политика днес фирмата има стабилни позиции в областта на международния автомобилен транспорт.


Дискордиа се стреми да предложи на своите клиенти възможно най - добрите услуги при изгодни цени и конкурентни срокове на доставка, удовлетворявайки всичките им изисквания, да предложи цялостни логистични решения, съобразени със спецификата на товарите и индивидуалните нужди на клиентите.

 

Освен организирането на превози на цели и групажни пратки по всички направления достъпни за автомобилния транспорт, фирмата предлагаме и транспорт на опасни и извънгабаритни товари, текстилна логистика, карго застраховане, митническа обработка и складиране на превозваните стоки. 

 

Разполага с кипи от специалисти в областта на автомобилния транспорт - млади, образовани, професионално компетентни, отговорни и амбициозни хора, с висок морал, чиято основна грижа е навременна и безпроблемна доставка на поверените за транспортиране стоки. Клентите на фирмата могат да разчитат на натрупаните от практиката опит и знания дори само ако им е необходим съвет, свързан с експедицията на стоките им.


Благодарение на поддържаното високо професионално ниво, експедитивното и гъвкаво взимане на решения, качеството и конкурентността на предлаганите услуги фирмата се радва на добро име сред българските и чуждестранните си партньори.

 

Контакти

ДИСКОРДИА АД

Град Варна, Община Варна, бул. Янош Хуняди 6, Бизнес център Мейкър, офис 201
Телефон: 052730480, 052730520, 028922922
Факс: 052730520
Интернет сайт: 

Още Транспортни фирми в Община Варна

ЕМИР ТРАНС СПЕД

ЕМИР ТРАНС СПЕД, Варна

ЕМИР ТРАНС СПЕД е фирма със седалище град Варна, Западна промишлена зона, ул. Перла. Развива своята дейност в областта на транспорта и спедицията. Емир Транс Спед е автомобилен пре

Регистър на транспорта

ПЕРОТА ХОЛДИНГ ООД, Варна

ПЕРОТА ХОЛДИНГ ООД е основана през 1995 година със седалище град Варна, ул. Милосърдие 2. Развива своята дейност в областта транспорта. Специализирана фирма за туристически т