Регистър на транспорта

ДИСКОРДИА АД, Град Варна

Галерия

ДИСКОРДИА АД
ДИСКОРДИА АД
ДИСКОРДИА АД
ДИСКОРДИА АД
ДИСКОРДИА АД

ДИСКОРДИА АД
Информация

ДИСКОРДИА АД

ДИСКОРДИА АД е създадена през 1992 година със седалище град Варна.

 

Фирмата развива своята дейност в областта на транспорта и спедицията.

 

Замнимава се с превоз на товари и различни транспортни услуги както в страната, така и в чужбина.

 

Дружеството организира и извършва автомобилни превози посредством собствен и нает автомобилен парк, включително групажни пратки в цяла Европа и Азия.

 

Организира и извършва железопътни превози от и за Европейски съюз, Русия, Украйна и бившите републики от ОНД, контейнерни и въздушни превози в Европа, Азия, Африка, Севeрна и Южна Америка, Австралия включително групажни контейнерни пратки по всички дестинации.Дискордия АД стартира своята дейност в транспортния бранш чрез закупуването на три нови автомобила Шкода, с които извършва превози в Източна и Западна Европа. До 1995 година автопаркът нараства до двадесет автомобила.

 

През 1996 година в Русе е създаден първият офис извън централния, а през Декември 1996 година е открит и офис в София. През 1997 година в Киев, Украйна е открит първият офис извън България.

 

През 1998 година във Варна е създаден отдел за железопътни превози, а през 1999 година е открит отдел за контейнерни и въздушни превози.

 

През 2008 година е регистрирана Дискордиа Румъния в град Клуж Напока.

 

Дружеството стартира и нова дейност - франчайзингодателска. Получи първите 20 автокомпозиции за пилотния проект, които ще работят под марката, като планира до края на 2016 година автомобилите отдадени на франчайзинг да достигнат сто броя.

 

Дискордиа внедри цялостна ERP система Microsoft Navision и NaviTrans.


През първото тримесечие на 2008 година фирмата увеличава автопарка с още двадесет автокомпозиции VOLVO, Евро 5 и полуремаркета SCHMITZ Euroliners, а в края на 2008 година са закупени и двадесет броя вагони тип Hbills. Всички автомобили са снабдени със система за управление на парка Dynafleet . За първи път в България се внедрява толкова модерна система за оптимизиране управлението, мониторинг и контрол на автопарка.

 

През 2010 година са закупени още двадесет автокомпозиции VOLVO и полуремаркета SCHMITZ Euroliners.

 

Дружеството стартира и новия си проект - Green container train. Директен товарен влак Варна - София - Варна.


Дискордиа АД в качеството си на член на Националното сдружение на българските спедитори и индивидуалне член на ФИАТА работи съгласно Oбщите спедиторски условия на Националното сдружение на българските спедитори.

 

За имиджа и доброто име на фирата се грижи екип от висококвалифицирани специалисти, които са отдадени на работата си и са готови във всеки един момент да Ви помогнат при нужда с пълна и професионална консултация свързана с транспортирането на Ваша пратка. 

 

Контакти

ДИСКОРДИА АД

Град Варна, Община Варна, бул. Янош Хуняди 6, Бизнес център Мейкър, офис 201
Телефон: 052730480, 052730520, 028922922
Факс: 052730520
Интернет сайт: 

Още Транспортни фирми в Община Варна

ЕМИР ТРАНС СПЕД

ЕМИР ТРАНС СПЕД, Варна

ЕМИР ТРАНС СПЕД е фирма със седалище град Варна, Западна промишлена зона, ул. Перла. Развива своята дейност в областта на транспорта и спедицията. Емир Транс Спед е автомобилен пре

Регистър на транспорта

ПЕРОТА ХОЛДИНГ ООД, Варна

ПЕРОТА ХОЛДИНГ ООД е основана през 1995 година със седалище град Варна, ул. Милосърдие 2. Развива своята дейност в областта транспорта. Специализирана фирма за туристически т