Регистър на транспорта

ДИПАНТРАНС ЕООД, Град Асеновград

ДИПАНТРАНС ЕООД
Информация

ДИПАНТРАНС ЕООД

 

ДИПАНТРАНС ЕООД е фирма със седалище град Асеновград, ул. Гоце Делчев 91.

 

Развива своята дейност в областта на транспорта. Занимава се с пътнически и товарни превози на територията на страната. Притежава лиценз за извършване на превози.

 

Извършва транспортни услуги - градски и междуградски превози, специализиран и случаен превоз, транспорт с хладилни камери.

 

Дипантранс ЕООД предлага консултации във връзка с транспортните услуги.

 

Разработва атрактивни оферти и оптимални транспортни схеми, съобразени с индивидуалните изисквания на отделните клиенти.

 

Фирмата е с дългогодишни традиции в областта на транспорта, спечелила доверието на много клиенти, благодарение на своята точност и коректност.

 

Разполага с екип от шофьори, с висока квалифиция и дългогодишен стаж.

 

Дипантранс ЕООД е фирмата е с голям опит в превоза на пътници и товари, предлагаща бързина, коректност и високо качеството на транспортните услуги.

 

Извършва транспортни услуги при изгодни условия, гарантирайки бърз и качествен превоз.

 

За времето на своето съществуване Дипантранс ЕООД се е наложила и утвърдила, като една от най - добрите транспортни фирми, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

 

Контакти

ДИПАНТРАНС ЕООД

Град Асеновград, Община Асеновград, ул. Гоце Делчев 91
GSM: 0888541726, 0888715733

Галерия

ДИПАНТРАНС ЕООД
ДИПАНТРАНС ЕООД

Още Транспортни фирми в Град Асеновград

ВОЛАНТРАНСПОРТ АД

ВОЛАНТРАНСПОРТ АД, Асеновград

Волантранспорт АД извършва товарни превози с бордови автомобили в страната и чужбина и превоз с туристически автобусни. Фирмата предлага още следните услуги: ремонт на автобуси и товарни автомобили, а