Регистър на транспорта

Демиров Транс ООД, Град Пловдив

demirov trans ltd

demirov trans ltd, demirov trans ltd plovdiv, demirov trans plovdiv, бързи и срочни доставки пловдив, демиров транс, демиров транс оод, коректен транспортен превозвач пловдив, коректна транспортна фирма пловдив, лицензиран товарен превозвач пловдив, лицензирана фирма за превоз в ес пловдив, пловдив, предпочитан товарен превозвач пловдив, препоръчан товарен превозвач пловдив, спедиция на стоки и товари пловдив, товарен автомобилен транспорт пловдив, транспортна фирма пловдив, фирма за превоз на товари за европа пловдив, фирма за превоз на товари от европа пловдив

Демиров Транс ООД
Информация

Демиров Транс ООД е българска компания със седалище град Пловдив.

 

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, чиято дейност е насочена в областта на транспорта и спедицията.

 

Извършва международен транспорт по релации в рамките на Европейския съюз при спазване на действащите регламенти и режими.

 

Специализирана транспортна фирма, предлагаща бързи и срочни доставки от и за България и Европейския съюз.

 

Всички автомобили пътуват с екипажи от по двама шофьори. Камионите са оборудвани с GPS навигация, и се поддържа постоянна мобилна връзка с шофьорите.

 

Демиров Транс притежава качеството на транспортен агент и извършва спедиция на стоки и товари за български и чуждестранни клиенти.

 

Притежава валиден лиценз за извършване на превоз в Европейския съюз.

 

Демиров Транс разполага с автопарк от товарни автомобили, отговарящи на съвременните Евро стандарти за международен превоз.

 

Транспортната компания непрекъснато инвестира в увеличаване на автомобиления парк и разширяване спектъра на предлаганите дейности и услуги.

 

Клиентите и партньорите високо ценят експедитивността, коректността, надеждността и отлично платежно поведение на фирмата.

 

Демиров Транс се е наложила и утвърдила, като лидер в транспортния бранш, радва се на добър авторитет и постоянни клиенти.

 

Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.

 

Транспортната компания се стреми да бъде ефективно звено от веригата на международните доставки на своите клиенти, като за целта непрекъснато разширява предлаганите услуги.

 

Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност.

 

Екипът, работещ във фирмата, гарантира бързи и безпроблемни доставки на стоките и товарите, спазвайки уговорените срокове.

 

Посредством иновации в работата и лоялност към клиенти и партньори, Демиров Транс е сред водещите компании на българския пазар.

 

Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на компанията.

 

Демиров Транс - Вашят бизнес партньор - Доверете ни се, ние работим за Вас!


Компанията се представлява от г-н Димитър Демиров в качеството на Управител.

 

Контакти

Семеен хотел Янакиеви

Град Пловдив, Община Пловдив-град, местност Кулака
Телефон: 032648040
Факс: 032648040

Галерия

Още Транспортни фирми в Община Пловдив-град

ХЕПИТРАНС ЕООД

ХЕПИТРАНС ЕООД, Пловдив

ТРАНСПОРТ И СПЕДИЦИЯПредлагаме на клиентите си комплексна услуга при изгодни цени и конкурентни срокове на доставка. Стремим да удовлетворим изискванията за качество, експедитивност и гъвкавост.Вие

Регистър на транспорта

НИКАН ЛАЙН ООД, Пловдив

Никан Лайн ООД е транспортна фирма за превоз на пътници в страната и чужбина.Фирмата е със собствена сервизна и гаражна база в гр. Пазарджик.Извършва превози: до Община Пазарджик, Община Пирдо

БУМЕРАНГ 3

БУМЕРАНГ 3, Пловдив

Фирма Бумеранг 3 извършва вътрешни и международни автобусни превози на пътници със седалище град Пловдив. Предлага - автобуси под наем- лицензиран превоз на деца и пътници за всякакви мер

ТНС - БГ

ТНС - БГ, Пловдив

Фирма ТНС-БГ ЕООД е лицензиран превозвач за страната и чужбина. Извършваме специализиран и случаен превоз на пътници; отдаваме под наем коли, бусове, автобуси Цена за 1 км. Пробег – По дог