Регистър на транспорта

БОН МАРИН ЛОДЖИСТИК, Град Варна

бон марин лоджистик оод

бон марин лоджистик оод, корабно агентиране, митническо агентиране, складова дейност, спедиция, стифадоринг, сухопътен транспорт

БОН МАРИН ЛОДЖИСТИК
Информация

БОН МАРИН ЛОДЖИСТИК

БОН МАРИН ЛОДЖИСТИК ООД е част от холдинговата структура на Бон Марин Холдинг АД, създадена през 1990 година. Компания с двадесет и четири годишна традиция и опит в предлагането на широк спектър от услуги в сферата на логистиката.

 

През 2004 година, Бон Марин Лоджистик ООД става отделна част от структурата, със седалище и адрес на управление град Варна, ул. Вардар № 3.

 

Развива своята дейност в областта на транспорта, спедицията и логистиката.

 

Занимава се с вътрешен и международен сухопътен транспорт и пълно транспортно - логистично обслужване за всички операции. Разполага със собствена складова база.

 

От обособяването си като самостоятелно юридическо лице през август 2004 година до момента Бон Марин Лоджистик успя да се наложи и утвърди, като лидер в своя бранш, с възходящо развие на българския пазар.

 

Това, което я отличава съществено от останалите логистични и спедиторски компании в страната, включително и от дъщерните дружества на международни логистични фирми, е комплексността на предлаганата услуга, включваща разработване на най - изгодна за клиента supply chain и последваща реализация чрез един завършен транспортно - митнически, логистичен и товаро - разтоварен процес.

 

Бон Марин Лоджистик предлага на клиентите си висококачествени логистични услуги - превоз на товари (спедиция) в страната и чужбина, корабно агентиране, митническо агентиране, пристанищни услуги по товарене, разтоварване, подреждане, съхранение, вътрешно терминален транспорт, складова дейност и управление на складове под митнически контрол, стифадоринг, цялостно управление на логистичните дейности при инвестиционни проекти и сондажни операции. 

От 2011 година Бон Марин Лоджистик ООД разшири пакета услуги с въздушна спедиция и транзит на товари от/за летищата София/Варна, в допълнение към широкия кръг от спедиторски и логистични решения предлагани на клиентите.


Фирмата се стреми да предлага пълна гама логистични услуги, започващи с консултирането и продължаващи с реализирането на максимално ефективни и ефикасни логистични решения в отговор на изискванията на клиента както на българския, така и на европейския пазар.

 

Стремежът на Бон Марин Лоджистик ООД е да бъде водеща в областта на логистиката не само в България, но да се наложи и на Европейския пазар.


Бон Марин Лоджистик ООД е члин на международни спедиторски организации, което позволява гъвкавост при консултирането и оферирането на спедиторски услуги на своите клиенти, не само в България, но и в чужбина.

 

УСЛУГИ

Бон Марин Лоджистик ООД :

 

  • Цялостно логистичнo обслужване на инвестиционни проекти.
  • Логистично обслужване на сондажни операции за търсене на нефт и газ.
  • Превоз и манипулиране на свръхтежки и извънгабаритни товари.
  • Митническо агентиране, складова дейност и управление на складове под митнически контрол.
  • Международен и вътрешен транспорт и спедиция, стифадоринг, корабно агентиране.

 

Бон Марин Лоджистик ООД притежава шест товарни автокомпозиции.

 

Контакти

БОН МАРИН ЛОДЖИСТИК

Град Варна, Община Варна, ул. Вардар 3
Телефон: 052687155, 052687107
GSM: 0885200252
Факс: 052687027
Интернет сайт: www.bonmarlogistics.com

Галерия

БОН МАРИН ЛОДЖИСТИК
БОН МАРИН ЛОДЖИСТИК
БОН МАРИН ЛОДЖИСТИК
БОН МАРИН ЛОДЖИСТИК
БОН МАРИН ЛОДЖИСТИК
БОН МАРИН ЛОДЖИСТИК
БОН МАРИН ЛОДЖИСТИК
БОН МАРИН ЛОДЖИСТИК
БОН МАРИН ЛОДЖИСТИК
БОН МАРИН ЛОДЖИСТИК
БОН МАРИН ЛОДЖИСТИК
БОН МАРИН ЛОДЖИСТИК

Още Транспортни фирми в Община Варна

ДИСКОРДИА АД

ДИСКОРДИА АД, Варна

ДИСКОРДИА АД е създадена през 1992 година със седалище град Варна. Фирмата развива своята дейност в областта на транспорта и спедицията. Замнимава се с превоз на товари и различни

ЧЕФО ТРАНС ООД

ЧЕФО ТРАНС ООД, Варна

ЧЕФО ТРАНС ООД е фирма със седалище град Варна, ул. Отец Спиридон 56, вх. Д. Развива своята дейност в областта на транспорта и спедицията. Лицензиран автомобилен превозвач, извършв

ВИКТОРИ 13 ЕООД

ВИКТОРИ 13 ЕООД, Варна

ВИКТОРИ 13 ЕООД е фирма със седалище град Варна, бул. Вл. Варненчик 158, Автогара. Една от водещите транспортни фирми в България, извършваща превоз на пътници на територията на страната. &

МКС ЕООД

МКС ЕООД, Варна

МКС ЕООД е създадена през 2002 година със седалище град Варна.Развива своята дейност в областта на транспорта.Занимава се с международна спедиция и логистика.Спедиторска компания, извършваща автомо

Регистър на транспорта

ДЕСИ-АВТОЧАСТИ ЕООД, Варна

Фирмата се занимава с вътрешна и външна търговия на резервни части за леки и товарни автомобили. Търговско представителство, посредничество, агенство на български и чуждестранни търговци и граждани.

ДОМ НА КАМИОНА

ДОМ НА КАМИОНА, Варна

Дом на камиона, търговска марка чрез която оперира на пазара за авточасти фирма ХЕР 1 ЕООД, е позната на повечето хора, които са свързани по някакъв начин с бизнеса с товарни автомобили.Началото на де

ТЕРМИНАЛЕН ОПРЕАТОР ЕООД

ТЕРМИНАЛЕН ОПРЕАТОР ЕООД, Варна

Фирма Терминален Оператор ЕООД извършва вътрешен и международен автотранспорт на контейнери със специализирани контейнеровозни композиции, отговарящи на разнообразните изисквания на клиентите - триосн