Регистър на транспорта

Биомет ЕООД, Град София

double deck ремаркета софия

double deck ремаркета софия, автокомпозиции за международен транспорт, безопасно и комфортно пътуване в европа, безопасно и комфортно пътуване в страната, безопасно и комфортно пътуване с биомет, безопасно и комфортно пътуване софия, безпрепятствено извършване на транспортни услуги, биомет еоод софия, биомет софия, водеща транспортна компания софия, глобал биомет еоод, глобал биомет софия, комфортни автобуси за превоз на пътници софия, мега композиции за превоз на товари софия, пътнически и товарни транспортни услуги софия, редовни групажни линии от испания до българия, съхранение и дистрибуция на товарите софия

Биомет ЕООД
Информация

Биомет ЕООД

Биомет ЕООД 
Биомет ЕООД е компания създадена през 1991 година със седалище град София.
 
Водеща фирма в транспортния бранш, една от най - бързо развиващи се транспортни компании в България и Европа.
 
През 1997 година е учредено и дъщерното дружество Глобал Биомет ЕООД. Обхватът на дейност и на двете дружества, е в областта на транспорта – превоз на товари и пътници.
 
Компанията разполага с централен офис в град София и собствени офиси в Лондон, Париж и Барселона, спомагащи координацията на дейността с главения офис в София.
 
Биомет гарантира на своите клиенти бързо, безопасно и комфортно пътуване, както в страната, така и до държавите от Западна Европа.
 
Предлага пътнически и товарни транспортни услуги с високо качество.
 
Компанията притежава над 200 товарни автомобила - стандартни бордови камиони, мега-композиции, цистерни за превоз на течни горива, цистерни за LPG, хладилни композиции, “double-deck” ремаркета, както и автобуси за превоз на пътници.
 
Дружеството разполага с новозакупени, луксозни автобуси на марките Скания и Мерцедес.
 
Съвременните авто-композиции за международен и вътрешен транспорт марка Scania и Schmitz, отговарят на последните екологични и технологични изисквания EURО VI, както и на най-новите Европейски стандарти за международен транспорт, ЧМР застраховка с разширено покритие за предвидена кражба на транспортираните стоки.
 
Биомет извършва превоз на всякакви видове товари, включително ADR, от България до европейски дестинации и обратно, както и вътрешноевропейски превози между други страни от Европейския Съюз.
 
Основните направления - Англия, Бенелюкс, Испания, Франция, Италия, Германия, Австрия, Чехия и обратно до Румъния, България и Гърция. Биомет поддържа редовни групажни линии от Испания до България.
 
Наличието на представителни офиси в Лондон, Париж и Барселона, както и складовата база в Барселона, подпомагат навременното, качествено и безпрепятствено извършване на транспортните услуги.
 
От 2004 година фирмата заема стабилни позиции в областта на логистиката и дистрибуцията.
 
През 2005 година Биомет откри своя първи дистрибуционен център в град Севлиево, създаден, за съхранение на готовата продукция на Идеал Стандарт Интернешънъл и Идеал Стандарт Видима. Идеята за логистичен център възниква от необходимостта за по-добро обслужване на клиентите от Източна и Западна Европа, чрез осигуряване на по-ефективен процес за съхранение и дистрибуция на товарите. Центърът е сертифициран по стандарта ИСО 9001:2015 и е оборудван с модерна складова техника, която гарантира ефективна работа.
 
Биомет разполага със собствена гаражна площ от 10 000 кв. м., включваща ведомствена бензиностанция и автомивка за собствени нужди. Извънгаранционната поддръжка и ремонт се извършват в автомобиления сервиз на компанията. Ремонтните халета са оборудвани със специализирана техника.
 
Техническият екип и мобилен сервиз, осигуряват 24 часова поддръжка на територията на цялата страна, както и съседните държави.
 
Oпитни, висококвалифицирани специалисти, постоянно поддържаното високо качество и безупречни услуги са основа на добрата репутация, която Биомет гради и поддържа повече от 25 години.

От 2012 година компанията успешно развива инвестиционна програма в областта на производство на електроенергия от възобновяеми енергийни източници. Към момента Биомет е собственик на 10 фотоволтаични електроцентрали, посредством които дава своя принос в развитието на възобновяемите енергийни източници в България. 
 
10-те фотоволтаични централи са с обща мощност от над 12.5 мегавата, оборудвани с най-ефективни модели слънчеви панели. В тази бройка са включени 4 покривни фотоволтаични централи с обща площ от 18 000 кв. метра, което ги прави най-голямoто съоръжение от този тип в България.
 
Другите 6 фотоволтаични централи са разположени в градовете Угърчин, Кула, село Пчеларово-област Добрич, село Любенова Махала-област Сливен и село Нова Бяла Река-област Шумен.
 
 
 

Контакти

БИОМЕТ ЕООД

Град София, Община Столична, бул. Никола Вапцаров 35
Телефон: 028688961, 028689441, 08689443
Факс: 028688892
Интернет сайт: www.biomet.bg

Галерия

Биомет ЕООД
Биомет ЕООД
Биомет ЕООД
Биомет ЕООД
Биомет ЕООД
Биомет ЕООД
Биомет ЕООД
Биомет ЕООД
Биомет ЕООД
Биомет ЕООД
Биомет ЕООД

Още Транспортни фирми в Община Столична

Регистър на транспорта

АУТОПАРК - КОЛИ ПОД НАЕМ, София

АУТОПАРК - КОЛИ ПОД НАЕМ е фирма със седалище град Сифия. Развива дейност в областта на авто услугите. АУТОПАРК предлага удобство и сигурност при наемане на кола, за да пътува

ДЕЛАМОД БЪЛГАРИЯ

ДЕЛАМОД БЪЛГАРИЯ, София

Delamode Bulgaria е фирма за международна спедиция (комплектни и групажни товари), която предлага на своите клиенти професионално обслужване и всякакъв вид превоз на стоки: • Международен

ДСВ РОУД

ДСВ РОУД, София

DSV ROAD Ltd. / ДСВ РОУД ЕООД е част от международната логистична група DSV, създадена чрез сливането на DFDS Transport - Дания и Royal Frans Maas - Холандия. Създадена през

Регистър на транспорта

ХЕРМЕС ИНТЕРНАЦИОНАЛ ЕООД, София

ХЕРМЕС ИНТЕРНАЦИОНАЛ ЕООД е фирма със седалище град София, бул. Македония № 30. Развива своята дейност в областта на транспорта и спедицията. Фирмата е с дългогодишен опит, занимав

ТАНИ 97 ООД

ТАНИ 97 ООД, София

Rent a car - резервационна система за коли под наем в цяла България:Търсите Автомобили под наем в БългарияОфисите ни са отворени всеки ден от 09:00 до 18:00 ч. Най-голямата резервационна &nbs

ПОЛИ-БЕРШ ЕООД

ПОЛИ-БЕРШ ЕООД, София

ПОЛИ - БЕРШ ЕООД е създадена през 1994 година със седалище град София, кв. Горна Баня, ул. Подлозище № 22. Развива своята дейност в областта на транспорта и спедицията. Извършва пр

НИТЕРА ТРАНС ООД

НИТЕРА ТРАНС ООД, София

НИТЕРА ТРАНС ООД е фирма със седалище град София. Компанията е част от Нитера Груп и е лицензирана фирма за извършване на вътрешен и международен транспорт, спедиция и логистика.Най - голямото пред