Регистър на транспорта

БЕНЦ ТРАНСПОРТ - КРЪСТАН ЛАЗАРОВ ET, Град София

БЕНЦ ТРАНСПОРТ - КРЪСТАН ЛАЗАРОВ ET
Информация

БЕНЦ ТРАНСПОРТ - КРЪСТАН ЛАЗАРОВ ET

Бенц транспорт - Кръстан Лазаров ЕТ е фирма със седалище град София.

 

Развива своята дейност в областта на транспорта и спедицията.

 

Занимава се с вътрешен и международен транспорт.

 

Извършва транспортни услуги и товарни превози на територията на цялата страна.

 

Организира групажни превози в страната и извън нея.

 

Бенц транспорт - Кръстан Лазаров ЕТ е транспортна компания, която се е наложила и утвърдила, като една една от най - търсените и предпочитани, залагаща на висико качеството и изпълнение в срок на поетите ангажимети и транспортни услуги.

 

За да е конкурентна в транспортния бранш, фирмата разполага с екип от квалифицирани специалисти, професионалисти с богат опит, отдадени на работата си, допринасяйки за запазване на доброто име и утвърдения и имидж.

 

Бенц транспорт - Кръстан Лазаров ЕТ притежава автомобилен парк, кoйто отговаря на Европейските стандарти за извършване на международен транспорт.

 

Фирмата се стреми да предложи на своите клиенти бързи, надеждени и сигурени транспорни превози и услуги, съобразен с техните желанията и изисквания, по всяко време и дестинация.


Бенц транспорт - Кръстан Лазаров ЕТ работи за своите клиенти - седем дни в седмицата, предлагайки им транспортни услги с високо качество.


Бенц транспорт - Кръстан Лазаров ЕТ - вашият лоялен и коректен партньор при изпълнението на дейности свързани с логистика, транспорт и спедиция на стоки в страната и чужбина!

 

 

Контакти

БЕНЦ ТРАНСПОРТ - КРЪСТАН ЛАЗАРОВ ET

Град София, Община Столична, р-н Сердика, ул. Клокотница 2
Телефон: 029311181, 029311253
GSM: 0888562655
Факс: 029311181

Още Транспортни фирми в Община Столична

Регистър на транспорта

СКОРПИО 1 ЕООД, София

Скорпио 1 ЕООД е транспортна фирма, чието седалище е в град София, кв. Ботунец 1. Фирмата осъществява товаро-транспортни курсове в цялата страна и Гърция.