Регистър на транспорта

АГРОКЕМ ООД, Село Смирненски

агрокем оод

агрокем оод, превозване на насипни и пакетирани стоки , товарен транспорт смирненски, транспортна фирма село смирненски

АГРОКЕМ ООД
Информация

Агрокем ООД


Фирма Агрокем ЕООД се занимава с транспортна дейност - товарен транспорт и спедиция, от 2008 година. Услугите, които предлага компанията са на територията на страната и в чужбина.Фирмата гарантира бързина, коректност и високо качество на конкурентни цени.

 

Агрокем ООД разполага с автопарк, отговарящ на европейските изисквания и стандарти. Компанията организира и осъществява автомобилни товарни превози и разполага с камиони за превозване на насипни и пакетирани стоки 22-23 тона.

 


Агрокем ООД разполага с екип от опитни професионалисти. Шофьорите подлежат на непрекъснат контрол, което спомага за поддържането на високото качество на предоставяната услуга. Фирмата осигурява конкурентни условия и цени за извършването на превозите, както и минимален риск при превозването на стоките.

 


Посредством високия професионализъм и конкурентни условия и цени, компанията се е утвърдила като лоялен и предпочитан партньор за работа.

 

 

 

 

 

Контакти

АГРОКЕМ ООД

Село Смирненски, Община Ветово, ул. Преслав 2
GSM: 0884981613, 0889416717

Галерия

Още Транспортни фирми в Община Ветово

Регистър на транспорта

АГРОКЕМ ООД, Смирненски

Фирма Агрокем ЕООД се занимава с транспортна дейност - товарен транспорт и спедиция, от 2008 година. Услугите, които предлага компанията са на територията на страната и в чужбина.Фирмата гарантира бър