Регистър на транспорта

АГРИ-М ООД, Град Пловдив

АГРИ-М ООД
Информация

АГРИ-М ООД

Фирма АГРИ-М ООД е основана на 23.09.1990г. Основната дейност на фирмата е  търговия с транспортни средства /товарни автомобили, пикапи, автобуси, самосвални и бордови полуремаркета, автоцистерни/ и сервизна дейност. 

 

Фирмата е оторизиран дилър на Скания. Предлага пълната гама транспортни средства на шведската фирма - товарни автомобили Скания и автобуси - Скания. 

 

Представител е за България на белгийската фирма STAS и немската фирма Fliegl - производители, съответно на самосвални и бордови полуремаркета. 

 

През 2009 год. фирмата става оторизиран дилър на ISUZU. АГРИ-М предлага пикапи ISUZU D-Max с двигатели 2,5 и 3,0 л., задвижване 4 х 2 и 4 х 4 и лекотоварни камиони ISUZU N-Series с брутно тегло 3,500 кг., 5,020 кг. и 7,500 кг.


Агри-М е оторизиран сервиз на маркитеSCANIA и ISUZU, оборудван с нова и модерна техника за диагностика и ремонт. През 2006 г. сервизът успешно покри критериите на Скания за качество съгласно DOS /Dealer Operating Standard/.

 

 

 


Освен автомобили от марките Scania и ISUZU, сервиз „Агри-М” ремонтира и обслужва товарни автомобили MAN, самосвални и бордови полуремаркета, автоцистерни Magyar, оси BPW и SAF, спирачни системи Knorr-Bremse, Wabco и Haldex. 

 

 

 


 Фирмата извършва висококачествени и прецизни транспортни услуги, като се стреми непрекъснато да разширява кръга на предлаганите услуги.

Контакти

АГРИ-М ООД

Град Пловдив, Община Пловдив-град, Бул. "Васил Априлов" 166
Телефон: 032964010
Интернет сайт: www.agri-m-bg.com

Галерия

Още Транспортни фирми в Град Пловдив

ХЕПИТРАНС ЕООД

ХЕПИТРАНС ЕООД, Пловдив

ТРАНСПОРТ И СПЕДИЦИЯПредлагаме на клиентите си комплексна услуга при изгодни цени и конкурентни срокове на доставка. Стремим да удовлетворим изискванията за качество, експедитивност и гъвкавост.Вие

Регистър на транспорта

НИКАН ЛАЙН ООД, Пловдив

Никан Лайн ООД е транспортна фирма за превоз на пътници в страната и чужбина.Фирмата е със собствена сервизна и гаражна база в гр. Пазарджик.Извършва превози: до Община Пазарджик, Община Пирдо

БУМЕРАНГ 3

БУМЕРАНГ 3, Пловдив

Фирма Бумеранг 3 извършва вътрешни и международни автобусни превози на пътници със седалище град Пловдив. Предлага - автобуси под наем- лицензиран превоз на деца и пътници за всякакви мер

ТНС - БГ

ТНС - БГ, Пловдив

Фирма ТНС-БГ ЕООД е лицензиран превозвач за страната и чужбина. Извършваме специализиран и случаен превоз на пътници; отдаваме под наем коли, бусове, автобуси Цена за 1 км. Пробег – По дог