Регистър на транспорта

АБ ЛОДЖИСТИКС, Град Варна

аб лоджистикс варна

аб лоджистикс варна, авио спедиция, вътрешен транспорт и дистрибуция, групажни услуги, международна спедиция на товари, митническо представителство, складиране и застраховане, транспорт с контейнери

Галерия

АБ ЛОДЖИСТИКС
АБ ЛОДЖИСТИКС
АБ ЛОДЖИСТИКС
АБ ЛОДЖИСТИКС
АБ ЛОДЖИСТИКС
АБ ЛОДЖИСТИКС
АБ ЛОДЖИСТИКС

АБ ЛОДЖИСТИКС
Информация

АБ ЛОДЖИСТИКС

АБ Лоджистикс е създадена през 2002 година със седалище град Варна, ул. Охрид № 22, ет. 3.

 

Дружеството е част от израелската група ABETRANS LOGISTICS, която има дъщерни фирми и в Испания, Италия, Франция, Белгия, Турция, Китай, Палестина и над двадесет годишен опит в областта на международния транспорт и спедиция.

 

АБ Лоджистикс е бързоразвиваща се компания, изградила значително присъствие на местния пазар.

 

Специализирана в областта на международната спедиция и логистика.

 

Осигурява цялостен пакет от услуги, включващ - транспорт с контейнери (FCL/LCL), международна спедиция на цели или комплектни товари, митническо представителство, групажни услуги до/от различни европейски дестинации, авио спедиция, вътрешен транспорт и дистрибуция, складиране и застраховане.

 

Служителите на АБ Лоджистикс са висококвалифицирани специалисти с богат опит, познаващи спецификите на пазара на транспортните услуги в България.

 

Екипът се състои от енергични и мотивирани млади хора, ориентирани изцяло към нуждите на всеки отделен клиент.

 

АБ Лоджистикс се стреми да бъде на точното място в точния момент, посредством изградената широка мрежа от партньори, помагащи за управление на операциите по един напълно прозрачен и по - активен начин, позволяващ точност и ефективност при изпълнението на всеки различен проект.


Фирмата се стреми да бъде ефективно звено от веригата на международните доставки на своите клиенти, като за целта непрекъснато разширява предлаганите услуги.

 

За времето на своето съществуване АБ Лоджистикс се е утвърдила и наложила на пазара, като една от най - добрите транспортни фирми, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

 

АБ Лоджистикс членува в следните международни спедиторски организации - World Freight Network, World Logistics Alliance и Famous Pacific Shippi.

 

Контакти

АБ ЛОДЖИСТИКС

Град Варна, Община Варна, ул. Охрид 22, ет. 3
Телефон: 052684402, 029521729
Факс: 052684404, 029521329
Интернет сайт: 

Още Транспортни фирми в Община Варна

ЕМИР ТРАНС СПЕД

ЕМИР ТРАНС СПЕД, Варна

ЕМИР ТРАНС СПЕД е фирма със седалище град Варна, Западна промишлена зона, ул. Перла. Развива своята дейност в областта на транспорта и спедицията. Емир Транс Спед е автомобилен пре

Регистър на транспорта

ПЕРОТА ХОЛДИНГ ООД, Варна

ПЕРОТА ХОЛДИНГ ООД е основана през 1995 година със седалище град Варна, ул. Милосърдие 2. Развива своята дейност в областта транспорта. Специализирана фирма за туристически т