Регистър на транспорта

АФИН БЪЛГАРИЯ ЕАД, Град София

АФИН БЪЛГАРИЯ ЕАД
Информация

АФИН БЪЛГАРИЯ ЕАД

АФИН БЪЛГАРИЯ ЕАД e част от Афин Лизинг Груп, компанията на Ивеко Груп в Европа, която предлага широка гама решения за закупуване, отдаване под наем и лизинг на всички видове нови и употребявани превозни средства, както и оборудване, ремаркета и полуремаркета. С 9 компании, действащи в 14 различни страни, Афин Лизинг помага на клиентите да изберат най-подходящия за тях финансов продукт и услуги, които да отговорят на техните нужди.Дружеството е основано през 2000 година и е един от водещите участници на българския лизингов пазар и единственият сред тях, профилирал се в лизинговането на камиони. “Финансови услуги за сферата на транспорта” и “Експертът в лизинговането на камиони” са водещите насоки в бизнеса на Афин. 

 

Нашата цел е да сме предпочитаната лизингова компания за всички клиенти на Iveco, като им предоставяме комплексни и гъвкави предложения, които отговарят на техните финансови и транспортни нужди.Повече от 20 години ние подпомагаме продажбите на Ивеко, лизинговайки лека, средна и тежка гама от превозни средства чрез създадените за тях финансови услуги.Понастоящем Iveco Capital обслужва над 55000 клиенти, от малки фирми до мултинационални компании. Над 110000 превозни средства са доставени на клиентите, чрез широката гама от финансови услуги на Iveco Capital, като - финансов лизинг, продажба на изплащане и оперативен лизинг. 

 

“Афин Трейд България” ЕООД е нашият застрахователен брокер, който допринася за оформянето на цялостния пакет, предлаган от Афин. 

 

Употребявани транспортни средства на лизинг:

 

  • Леки коли;
  • Бусове;
  • Камиони;
  • Ремаркета.

Контакти

АФИН БЪЛГАРИЯ ЕАД

Град София, Община Столична, ул.Райко Алексиев26А
Телефон: 029701700
Интернет сайт: 

Още Транспортни фирми в Община Столична

Регистър на транспорта

СКОРПИО 1 ЕООД, София

Скорпио 1 ЕООД е транспортна фирма, чието седалище е в град София, кв. Ботунец 1. Фирмата осъществява товаро-транспортни курсове в цялата страна и Гърция.

ХЕЛИОС 901 ООД

ХЕЛИОС 901 ООД, София

Хелиос 901 ООД е основана през 1990 година със седалище град София. Развива своята дейност в областта на авто услугите и транспорта. Занимава се с внос и търговия на автомобили. &

БУС БГ ООД

БУС БГ ООД, София

Бус БГ ООД е създадена през 1993 година със седалище град София. От тогава до днес, преодолявайки предизвикателствата, наложени от пазарните и икономически условия в страната, фирмата предлаг